Βροντερό ΟΧΙ στον ρατσισμό και την ξενοφοβία!

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, 12:29

Βροντερό ΟΧΙ στον ρατσισμό και την ξενοφοβία!
Μόνο χαμόγελα στην αντιρατσιστική εκδήλωσηΞεκάθαρη θέση ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία πήρε ο Απόλλων Χαλανδρίου, με την επιτυχημένη διοργάνωση αντιρατσιστικής εκδήλωσης!
Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία μας και σίγουρα όχι στον Απόλλωνα. Αυτό το μήνυμα θέλησαν να περάσουν οι γονείς παιδιών του συλλόγου μας, που το Σάββατο (27/1) έπαιξαν μπάλα -και το ευχαριστήθηκαν όλοι!- με ομάδες μεταναστών από Καμερούν, Γεωργία και Ουκρανία.Χαμόγελα, καλή διάθεση, πειράγματα και το fair play κυριάρχησαν στο γήπεδο του Απόλλωνα, με όλους τους συμμετέχοντες στο τέλος να απολαμβάνουν σνακ ευγενικής χορηγίας του καταστήματος Nanou της Αγίας Παρασκευής (Χαλανδρίου 16).

Για την ιστορία, στην 3η θέση ισοβάθμησαν οι γονείς και η Ουκρανία, στη 2η κατετάγη το Καμερούν και στην 1η η ομάδα της Γεωργίας.Οι βραβεύσεις έγιναν από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Βαγγέλη Ξυπολιτίδη, και το επίτιμο μέλος της διοίκησης, Σπύρο Γιασαφάκη.

Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS