Βροντερό ΟΧΙ στον ρατσισμό και την ξενοφοβία!

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, 12:29

Βροντερό ΟΧΙ στον ρατσισμό και την ξενοφοβία!
Μόνο χαμόγελα στην αντιρατσιστική εκδήλωσηΞεκάθαρη θέση ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία πήρε ο Απόλλων Χαλανδρίου, με την επιτυχημένη διοργάνωση αντιρατσιστικής εκδήλωσης!
Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία μας και σίγουρα όχι στον Απόλλωνα. Αυτό το μήνυμα θέλησαν να περάσουν οι γονείς παιδιών του συλλόγου μας, που το Σάββατο (27/1) έπαιξαν μπάλα -και το ευχαριστήθηκαν όλοι!- με ομάδες μεταναστών από Καμερούν, Γεωργία και Ουκρανία.Χαμόγελα, καλή διάθεση, πειράγματα και το fair play κυριάρχησαν στο γήπεδο του Απόλλωνα, με όλους τους συμμετέχοντες στο τέλος να απολαμβάνουν σνακ ευγενικής χορηγίας του καταστήματος Nanou της Αγίας Παρασκευής (Χαλανδρίου 16).

Για την ιστορία, στην 3η θέση ισοβάθμησαν οι γονείς και η Ουκρανία, στη 2η κατετάγη το Καμερούν και στην 1η η ομάδα της Γεωργίας.Οι βραβεύσεις έγιναν από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Βαγγέλη Ξυπολιτίδη, και το επίτιμο μέλος της διοίκησης, Σπύρο Γιασαφάκη.

Άνδρες: επόμενος αγώνας
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου16:00ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου4-0ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΖΗΡΙΝΕΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου2-2ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS