Βροντερό ΟΧΙ στον ρατσισμό και την ξενοφοβία!

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, 12:29

Βροντερό ΟΧΙ στον ρατσισμό και την ξενοφοβία!
Μόνο χαμόγελα στην αντιρατσιστική εκδήλωσηΞεκάθαρη θέση ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία πήρε ο Απόλλων Χαλανδρίου, με την επιτυχημένη διοργάνωση αντιρατσιστικής εκδήλωσης!
Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία μας και σίγουρα όχι στον Απόλλωνα. Αυτό το μήνυμα θέλησαν να περάσουν οι γονείς παιδιών του συλλόγου μας, που το Σάββατο (27/1) έπαιξαν μπάλα -και το ευχαριστήθηκαν όλοι!- με ομάδες μεταναστών από Καμερούν, Γεωργία και Ουκρανία.

Χαμόγελα, καλή διάθεση, πειράγματα και το fair play κυριάρχησαν στο γήπεδο του Απόλλωνα, με όλους τους συμμετέχοντες στο τέλος να απολαμβάνουν σνακ ευγενικής χορηγίας του καταστήματος Nanou της Αγίας Παρασκευής (Χαλανδρίου 16).
Για την ιστορία, στην 3η θέση ισοβάθμησαν οι γονείς και η Ουκρανία, στη 2η κατετάγη το Καμερούν και στην 1η η ομάδα της Γεωργίας.

Οι βραβεύσεις έγιναν από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Βαγγέλη Ξυπολιτίδη, και το επίτιμο μέλος της διοίκησης, Σπύρο Γιασαφάκη.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου15:00ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου2-1ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α΄
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου0-4ΚΟΡΩΝΙΔΑ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
Γήπεδο: ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS