ΠΑΙΔΕΣ: Λύτρωση στα... χασομέρια!

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018, 23:45

ΠΑΙΔΕΣ: Λύτρωση στα... χασομέρια!
Νέα Ιωνία – Απόλλων 0-1Τη δεύτερη νίκη τους στη 2η φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ πήραν οι Παίδες του Απόλλωνα, επικρατώντας στην εκπνοή της Νέας Ιωνίας.
Σε... θρίλερ εξελίχθηκε για τα παιδιά του Αντώνη Ταβερνάρη ο αγώνας με τη Νέα Ιωνία, το τέλος όμως ήταν καλό αυτή τη φορά!

Η ομάδα μας είχε τον απόλυτο έλεγχο, δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά, είχε τουλάχιστον 10 τελικές και μεταξύ αυτών δύο δοκάρια, για να λυτρωθεί τελικά στις καθυστερήσεις (70+1').

Σε επίθεση από τα αριστερά, ο Μίσσιος έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Σαράντος τη γύρισε στην περιοχή και ο Κουσούλης με διπλή προσπάθεια, αφού πρώτα απέκρουσε ο τερματοφύλακας, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα!

Γενικά ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, αφού και οι αντίπαλοι, παρότι σε θέση άμυνας την περισσότερη ώρα, είχαν πολύ καλή κυκλοφορία. Ευτυχώς, όμως, κέρδισε ο καλύτερος, κάτι που στο ποδόσφαιρο δεν είναι ποτέ εξασφαλισμένο!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Παστρικός, Σαράντος, Μαρκάκης, Μίσσιος, Πετάνι, Μαγκλάρας, Φωτείνης, Σταθόπουλος, Βέρρος, Ζυγομήτρος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Παναγιωτόπουλος, Αλεξανδράκης, Βασιλείου, Κουσούλης, Πολυμένος.

Άνδρες: επόμενος αγώνας
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο:
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου1-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 23 Απριλίου3-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης I Love Souvlaki Ζαχαροπλαστεία Ανδριάς ID SPORTS