Χρήστος Βλάχος: «Κλειδί της επιτυχίας το όλο κλίμα»

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, 16:44

Χρήστος Βλάχος: «Κλειδί της επιτυχίας το όλο κλίμα»
Δηλώσεις του κόουτς για την άνοδο στην Α'Λίγα λεπτά μετά την εξασφάλιση της ανόδου στην Α' Κατηγορία, μίλησε στην κάμερα του καναλιού του Απόλλωνα Χαλανδρίου στο Youtube ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας, προπονητής Χρήστος Βλάχος.
Ομάδα με ξεκάθαρο το στίγμα του προπονητή της ο Απόλλων Χαλανδρίου της τελευταίας διετίας. Ο Χρήστος Βλάχος πιστώνεται χωρίς αμφιβολία ένα πολύ μεγάλο, αν όχι το μεγαλύτερο, μερίδιο της επιτυχίας, που είναι προϊόν πολύ σκληρής δουλειάς από τον ίδιο και τους παίκτες του.
Τα συναισθήματά σου και δυο λόγια για την άνοδο!
Τα συναισθήματα είναι τρομερά, πρόκειται για μια δουλειά που κάνουμε εδώ και δύο χρόνια. Το αφιερώνω πραγματικά σε όλους τους παίκτες μου, γιατί ήταν φανταστικοί και έχουν κάνει τρομερή προσπάθεια σε όλο αυτό το διάστημα, και σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που εύχομαι να μας βλέπει αυτή τη στιγμή και να νιώθει πολύ χαρούμενος.
Ποιο ήταν το μεγαλύτερο μυστικό αυτής της ομάδας;
Μυστικά δεν νομίζω ότι υπάρχουν. Νομίζω ότι αν υπάρχει κάποιο κλειδί για αυτή την επιτυχία, είναι όλο το κλίμα. Από τους παίκτες μέσα, από τη διοίκηση, από τον κόσμο… νομίζω ότι λειτουργούμε και παίρνει ο ένας από τον άλλον πράγματα και βελτιωνόμαστε συνέχεια.
Η ομάδα τι περιθώρια βελτίωσης έχει;
Όσο δουλεύουμε, πάντα θα βελτιωνόμαστε! Αυτό είναι το μυστικό για μένα.
Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η άνοδος είναι από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της καριέρας σου;
Για μένα είναι το σημαντικότερο. Αλλά για αυτό που νιώθω ακόμα πιο περήφανος δεν είναι η άνοδος, όσο όλα αυτά που έχουμε κάνει, το ήθος που πρεσβεύουμε σαν ομάδα και η συνεργασία που έχουμε με αυτά τα παιδιά - αυτό ίσως είναι το μεγαλύτερο ακόμα και από την άνοδο.
Το χειροκρότημα των οπαδών της Κηπούπολης ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση;
Είναι πολύ σημαντικό όταν ένας αντίπαλος έρχεται εδώ και σε αναγνωρίζει, αναγνωρίζει την αξία σου, όπως και πάρα πολλοί άλλοι. Νιώθεις σίγουρα μια επιβράβευση, αλλά αυτό που για εμάς έχει μεγαλύτερη αξία είναι να μας αναγνωρίζουν οι δικοί μας άνθρωποι, γιατί αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
Κάτι άλλο που σου βγαίνει τώρα ως συναίσθημα, ως σκέψη, περνάει από το μυαλό σου κάτι;
Αυτή τη στιγμή πετάμε στα σύννεφα! Δεν υπάρχει κάτι άλλο, το μυαλό δεν είναι καν στη θέση του σήμερα!

Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου15:00ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου2-1ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α΄
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου0-4ΚΟΡΩΝΙΔΑ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
Γήπεδο: ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS