Γρ. Σύρακας: «Στον Ανδρέα, τη μητέρα μου και τη διοίκηση»!

Τρίτη 8 Μαΐου 2018, 19:38

Γρ. Σύρακας: «Στον Ανδρέα, τη μητέρα μου και τη διοίκηση»!
Η αφιέρωση του τερματοφύλακα του ΑπόλλωναΣτα 20 του χρόνια, ο Γρηγόρης Σύρακας δεν είναι απλά μακράν ο καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγορίας, αλλά και εκείνος με τα περισσότερα περιθώρια εξέλιξης.
Από τα 14 του, ο Γρηγόρης κάνει το δρομολόγιο Ραφήνα-Κ. Χαλάνδρι-Ραφήνα σχεδόν καθημερινά, έχοντας κολλήσει και αυτός με την ιδέα, τα ιδανικά και την οικογένεια του Απόλλωνα. Ηδη στο ενεργητικό του έχουν καταγραφεί 72 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, βασικά όμως άπειρες ώρες προπονήσεων, μέσα από τις οποίες δεν εξελίχθηκε μόνο ως τερματοφύλακας, κυρίως όμως ως χαρακτήρας και προσωπικότητα.

Ο «Γκρεγκ» είναι ένα παιδί που πέρασε (ή περνάει, ό,τι προτιμάτε!) μαζί μας τη φάση της ωρίμανσης και όλοι εμείς που τον ζούμε στον Απόλλωνα από μικρό, όπως άλλωστε και όλα τα παιδιά, χαιρόμαστε πάρα πολύ για εκείνον και είμαστε σίγουροι ότι η φετινή άνοδος στην Α' Κατηγορία, ήταν μόνο το πρώτο από τα επιτεύγματα στη μελλοντική του καριέρα.

Μιλώντας στην κάμερα μετά το νικηφόρο 3-0 επί της Κηπούπολης, ευχαρίστησε πρώτο απ' όλους τον Ανδρέα Ντούση, τον γυμναστή όλων των τερματοφυλάκων στον Απόλλωνα.Γρηγόρη, περιέγραψέ μας λίγο τα συναισθήματά σου για τη φετινή χρονιά.

Δεν μπορώ να περιγράψω το τι νιώθω, είμαι πολύ χαρούμενος... Είμαι σχεδόν 6 χρόνια στην ομάδα, το περίμενα πως και πως από πέρσι, δεν ήρθε τότε, ήρθε φέτος και πιστεύω ότι είναι καλύτερο, γιατί θα πάρουμε και το πρωτάθλημα.

Που θες να το αφιερώσεις;

Θέλω να το αφιερώσω πιο πολύ στον Ανδρέα Ντούση, που με έκανε αυτό που είμαι τώρα, του χρωστάω πολλά... Αλλά και στη μητέρα μου και στην οικογένειά μου που με έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια που έρχομαι εδώ. Και φυσικά και στη διοίκηση, που μου προσφέρει αυτά που μου προσφέρει.

Άνδρες: επόμενος αγώνας
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου16:00ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 14 Οκτωβρίου1-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου8-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
vs
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS