Γρ. Σύρακας: «Στον Ανδρέα, τη μητέρα μου και τη διοίκηση»!

Τρίτη 8 Μαΐου 2018, 19:38

Γρ. Σύρακας: «Στον Ανδρέα, τη μητέρα μου και τη διοίκηση»!
Η αφιέρωση του τερματοφύλακα του ΑπόλλωναΣτα 20 του χρόνια, ο Γρηγόρης Σύρακας δεν είναι απλά μακράν ο καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγορίας, αλλά και εκείνος με τα περισσότερα περιθώρια εξέλιξης.
Από τα 14 του, ο Γρηγόρης κάνει το δρομολόγιο Ραφήνα-Κ. Χαλάνδρι-Ραφήνα σχεδόν καθημερινά, έχοντας κολλήσει και αυτός με την ιδέα, τα ιδανικά και την οικογένεια του Απόλλωνα. Ηδη στο ενεργητικό του έχουν καταγραφεί 72 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, βασικά όμως άπειρες ώρες προπονήσεων, μέσα από τις οποίες δεν εξελίχθηκε μόνο ως τερματοφύλακας, κυρίως όμως ως χαρακτήρας και προσωπικότητα.

Ο «Γκρεγκ» είναι ένα παιδί που πέρασε (ή περνάει, ό,τι προτιμάτε!) μαζί μας τη φάση της ωρίμανσης και όλοι εμείς που τον ζούμε στον Απόλλωνα από μικρό, όπως άλλωστε και όλα τα παιδιά, χαιρόμαστε πάρα πολύ για εκείνον και είμαστε σίγουροι ότι η φετινή άνοδος στην Α' Κατηγορία, ήταν μόνο το πρώτο από τα επιτεύγματα στη μελλοντική του καριέρα.

Μιλώντας στην κάμερα μετά το νικηφόρο 3-0 επί της Κηπούπολης, ευχαρίστησε πρώτο απ' όλους τον Ανδρέα Ντούση, τον γυμναστή όλων των τερματοφυλάκων στον Απόλλωνα.Γρηγόρη, περιέγραψέ μας λίγο τα συναισθήματά σου για τη φετινή χρονιά.

Δεν μπορώ να περιγράψω το τι νιώθω, είμαι πολύ χαρούμενος... Είμαι σχεδόν 6 χρόνια στην ομάδα, το περίμενα πως και πως από πέρσι, δεν ήρθε τότε, ήρθε φέτος και πιστεύω ότι είναι καλύτερο, γιατί θα πάρουμε και το πρωτάθλημα.

Που θες να το αφιερώσεις;

Θέλω να το αφιερώσω πιο πολύ στον Ανδρέα Ντούση, που με έκανε αυτό που είμαι τώρα, του χρωστάω πολλά... Αλλά και στη μητέρα μου και στην οικογένειά μου που με έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια που έρχομαι εδώ. Και φυσικά και στη διοίκηση, που μου προσφέρει αυτά που μου προσφέρει.

Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS