ΑΝΔΡΕΣ: Νέος Ασίσταντ Κόουτς & Γυμναστής ο Πέτρος Αντωνίου

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, 01:06

ΑΝΔΡΕΣ: Νέος Ασίσταντ Κόουτς & Γυμναστής ο Πέτρος Αντωνίου
Άμεσος συνεργάτης του τεχνικού Χ. ΒλάχουΗ διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου ανακοινώνει την ένταξη του Πέτρου Αντωνίου στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας.
Ο Πέτρος Αντωνίου, εκλεκτό μέλος της ακαδημίας του Απόλλωνα από το προηγούμενο καλοκαίρι και τεχνικός των πρωταθλητών Νέων 2, θα είναι στο εξής ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Χρήστου Βλάχου, αναλαμβάνοντας χρέη ασίσταντ κόουτς και γυμναστή της πρώτης ομάδας.
Προσδοκώντας σε μία πολύ καλή συνεργασία, τον καλωσορίζουμε (και) στο ανδρικό τμήμα του Απόλλωνα Χαλανδρίου και του ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία στο έργο του.
Ο ίδιος παραχώρησε την ακόλουθη δήλωση στο apollonhalandriou.gr: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και πρόκληση, ως άνθρωπος και προπονητής, να προσφέρω στην οικογένεια του Απόλλωνα. Το πρότζεκτ της ομάδας συμβαδίζει με τα προσωπικά μου "πιστεύω" και ταυτίζεται με τον ιδανικό, κατά τη γνώμη μου, τρόπο λειτουργίας ενός συλλόγου που έχει ως πρωταρχικό στόχο το ελκυστικό ποδόσφαιρο και την ανάδειξη νέων παιδιών».
Who is Who
Ο Πέτρος Αντωνίου είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος διπλώματος UEFA A και στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στις ακαδημίες των Παπάγου, Βριλησσίων, Τριφυλλιακού, Ελευθερούπολης, Κορωνίδας, ΠΑΣ Γαλατσίου, όπως επίσης στην πρώτη ομάδα της Κορωνίδας. Πριν τον Απόλλωνα Χαλανδρίου ήταν για τρία χρόνια τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του ΠΑΣ Γαλατσίου και παλαιότερα συνεργάστηκε με τη Μικτή Αθηνών ως βοηθός προπονητή.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου15:00ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου2-1ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α΄
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου0-4ΚΟΡΩΝΙΔΑ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
Γήπεδο: ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS