ΑΝΔΡΕΣ: Το καλοκαίρι μπαίνουν οι βάσεις (vid)!

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018, 00:46

ΑΝΔΡΕΣ: Το καλοκαίρι μπαίνουν οι βάσεις (vid)!
Δεύτερη εβδομάδα σκληρής δουλειάςΑπό τις 30 Ιουλίου έχουν ξεκινήσει τα... βάσανα για τους παίκτες της πρώτης ομάδας! Μίας ομάδας που σε πολύ μεγάλο βαθμό θα είναι ίδια με την περσινή, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.
Χαμογελαστά πρόσωπα, τρομερή όρεξη, αισιοδοξία και όλα τα στερεότυπα που συνοδεύουν την έναρξη της προετοιμασίας σχεδόν όλων των ομάδων του κόσμου... απλά στον Απόλλωνα είμαστε τις περισσότερες ημέρες έτσι!
Οι προπονητές Χρήστος Βλάχος και Πέτρος Αντωνίου, βλέπουν πράγματι όλους τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται απόλυτα στο πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει και έχουν μείνει πολύ ικανοποιημένοι από το βαθμό αφομοίωσης σε όσα ζητάνε, κυρίως από τα νεότερα παιδιά που αυτό το καλοκαίρι ενσωματώθηκαν στο νεανικότερο ρόστερ της Α' Αθήνας!
Πάνω από την υγεία των αθλητών μας δεν υπάρχει για εμάς κάτι άλλο, έτσι οι παίκτες πέρασαν από λεπτομερείς καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις. Ακολούθησαν εργομετρικά σε εξειδικευμένο κέντρο, προκειμένου η προετοιμασία να γίνει ακόμα πιο στοχευμένα, πάνω σε πιθανές αδυναμίες και βάσει των συμβουλών του έμπειρου εργοφυσιολόγου και νυν γυμναστή του Ατρομήτου Αθηνών, Γιώργου Πήδουλα.
Εν τω μεταξύ, ματαιώθηκε το φιλικό με την ΑΕ Χαλανδρίου, πού ήταν προγραμματισμένο για τις 12/8, συνεπώς η ανεπίσημη «πρώτη» για τη σεζόν 2018/19 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Αυγούστου, στην έδρα της πολύ δυνατής, φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, Αγίας Παρασκευής.

Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS