ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Πρώτη αναβολή σε 20 χρόνια!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018, 12:54

ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ: Πρώτη αναβολή σε 20 χρόνια!
Σε νέα ημερομηνία το ματς με τον Μικρασιατικό

Το γήπεδο του Απόλλωνα, στο Κάτω Χαλάνδρι, λύγισε για πρώτη φορά... ελέω «Ζορμπά».

Στα 20 χρόνια που η πρώτη ομάδα του Απόλλωνα δίνει τους επίσημους αγώνες της στη φυσική της έδρα, από τον... καιρό εκείνο που ήταν χώμα ή αργότερα με την πρώτη εκδοχή συνθετικού τάπητα -με τα... άπειρα μπαλώματα- δεν είχε καταγραφεί αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών (εκτός αν είχε προϋπάρξει επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΑ για αναβολή ολόκληρης αγωνιστικής).
Το Σάββατο 29/9/18, ακόμα και το γήπεδο του Απόλλωνα... λύγισε! Το φαινόμενο «Ζορμπάς», που πλήττει τη χώρα μας, έφερε καταρρακτώδη βροχή πάνω από το Κάτω Χαλάνδρι, περίπου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα με τον Μικρασιατικό.
Ο αγωνιστικός χώρος, όπως ήταν αναμενόμενο, κρίθηκε ακατάλληλος κι επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών από τον διαιτητή κ. Νικολάου και έτσι ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά στην έδρα του Απόλλωνα, σε επίπεδο ανδρικών ομάδων, που οι δύο αντίπαλοι έφτασαν κανονικά στο γήπεδο, ετοιμάστηκαν να αγωνιστούν αλλά τελικά... ανανέωσαν το ραντεβού τους για ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣΑ (πιθανότατα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου).

Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου15:00ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου2-1ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α΄
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου0-4ΚΟΡΩΝΙΔΑ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
Γήπεδο: ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS