Κ16: Τρία στα τρία με... 7άρα στον Άγιαξ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, 11:08

Κ16: Τρία στα τρία με... 7άρα στον Άγιαξ
Απόλλων – Άγιαξ Ταύρου 7-0Τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την Κ16 (Παίδες) του Απόλλωνα Χαλανδρίου, που επιβλήθηκαν με 7-0 του Άγιαξ Ταύρου.
Στην κορυφή του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΑ «στρογγυλοκάθισαν» τα παιδιά του Αντώνη Ταβερνάρη, ξεπερνώντας εύκολα και το εμπόδιο του Άγιαξ Ταύρου.
Μετά, λοιπόν, του 3-1 επί του Παπάγου (εντός) και το 4-0 επί του Μικρασιατικού (εκτός), η ομάδα μας πέτυχε την ευρύτερη φετινή νίκη της, με τα παιδιά σε κάθε ματς να βγάζουν σοβαρότητα και να προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι.
Ο Αλεξανδράκης σημείωσε τα 5 (!) από τα 7 γκολ, ο Βέρρος πρόσθεσε επίσης το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ, ενώ σημειώθηκε και ένα αυτογκόλ.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Χρυσικόπουλος, Μακαρέν, Παστρικός, Βασιλείου, Πολυμένος, Ζούπα, Κουσουλής, Βέρρος, Ζυγομήτρος, Αλεξανδράκης.
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Μαρκάκης, Μίσσιος, Γιούρι, Αλεφαντής, Σπηλιωτόπουλος, Βασιλειάδης.
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS