Κ16: Τρία στα τρία με... 7άρα στον Άγιαξ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018, 11:08

Κ16: Τρία στα τρία με... 7άρα στον Άγιαξ
Απόλλων – Άγιαξ Ταύρου 7-0Τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την Κ16 (Παίδες) του Απόλλωνα Χαλανδρίου, που επιβλήθηκαν με 7-0 του Άγιαξ Ταύρου.
Στην κορυφή του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣΑ «στρογγυλοκάθισαν» τα παιδιά του Αντώνη Ταβερνάρη, ξεπερνώντας εύκολα και το εμπόδιο του Άγιαξ Ταύρου.
Μετά, λοιπόν, του 3-1 επί του Παπάγου (εντός) και το 4-0 επί του Μικρασιατικού (εκτός), η ομάδα μας πέτυχε την ευρύτερη φετινή νίκη της, με τα παιδιά σε κάθε ματς να βγάζουν σοβαρότητα και να προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι.
Ο Αλεξανδράκης σημείωσε τα 5 (!) από τα 7 γκολ, ο Βέρρος πρόσθεσε επίσης το όνομά του στη λίστα με τους σκόρερ, ενώ σημειώθηκε και ένα αυτογκόλ.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Χρυσικόπουλος, Μακαρέν, Παστρικός, Βασιλείου, Πολυμένος, Ζούπα, Κουσουλής, Βέρρος, Ζυγομήτρος, Αλεξανδράκης.
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Μαρκάκης, Μίσσιος, Γιούρι, Αλεφαντής, Σπηλιωτόπουλος, Βασιλειάδης.
Άνδρες: επόμενος αγώνας
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου15:00ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου2-1ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α΄
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου0-4ΚΟΡΩΝΙΔΑ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. 1
Γήπεδο: ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
e-moto.gr ΕΛΣΑ - SILGAN Διαλεκτικό - Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης I Love Souvlaki Platinum Facility Services Akis Coiffure ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS