Παραμένει στην προεδρία ο Βαγγέλης Ξυπολιτίδης

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019, 11:20

Παραμένει στην προεδρία ο Βαγγέλης Ξυπολιτίδης
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣΚατόπιν συνεδρίασης, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα Χαλανδρίου, με τον Βαγγέλη Ξυπολιτίδη να συνεχίζει στην προεδρία.
Το νέο 12μελές συμβούλιο του Απόλλωνα, που εκλέχθηκε στις αρχαιρεσίες της 27ης Ιουνίου, συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε τη συγκρότησή του σε σώμα ως εξής:
 
Πρόεδρος: Βαγγέλης Ξυπολιτίδης
Αντιπρόεδρος Α’: Αποστόλης Μαρέντης
Αντιπρόεδρος Β’: Σπύρος Γιασαφάκης
Ειδικός Γραμματέας: Γιώργος Παπαφιλόπουλος
Γενικός Αρχηγός: Φίλιππος Κοτσαύτης
Έφορος: Άκης Φελέκης
Ταμίας: Μαρίνος Κτενιαδάκης
Τακτικά Μέλη: Γιάννης Γουρδουμπάς, Αντώνης Ταβερνάρης
Αναπλ/κά Μέλη: Μάριος Βουγιουκλάκης, Παναγιώτης Βουγιουκλάκης, Γιάννης Γιασαφάκης
 
Η νέα διοίκηση, όπως ορίζει το καταστατικό, έχει τριετή θητεία. Αποστολή της είναι να κρατήσει τον Απόλλωνα στο υψηλότερο επίπεδο, χωρίς να θυσιάζει τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύουν διαχρονικά το σύλλογο.
 
Βαγγέλης Ξυπολιτίδης: «Η προσπάθεια συνεχίζεται»
 
Ο Βαγγέλης Ξυπολιτίδης, που ανέλαβε το δύσκολο έργο να διαδεχθεί τον αείμνηστο Αντώνη Μαραγκουδάκη, κρατώντας με τα υπόλοιπα μέλη τη σημαία του Απόλλωνα ψηλά, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου:
 
«Ευχαριστώ θερμά τα μέλη του ΔΣ του Απόλλωνα Χαλανδρίου για την εμπιστοσύνη τους και την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν πάλι πρόεδρο του συλλόγου. Η ευθύνη είναι τεράστια, όμως όλοι οι συνεργάτες μου, τα λοιπά μέλη του ΔΣ, έχουν αποδείξει ότι είναι ακούραστοι εργάτες του Απόλλωνα και με αυτούς δίπλα μου δεν φοβάμαι τίποτα. Η φιλοσοφία μας είναι γνωστή, οι προσωπικές μας αρχές ταυτίζονται με τις αρχές που διέπουν τον σύλλογο και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να είναι ο Απόλλωνας Χαλανδρίου πρότυπο λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα. Ο Απόλλωνας πλέον δεν εξαρτάται από πρόσωπα, είναι πάνω απ’ όλους μας».
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS