Κ16: Έλλειψη αποτελεσματικότητας!

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, 16:40

Κ16: Έλλειψη αποτελεσματικότητας!
Χολαργός – Απόλλων 3-2 Το τμήμα Κ16 του Απόλλωνα ηττήθηκε με 3-2 από το αντίστοιχο του Χολαργού, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.
Η ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησε πολλές και ποιοτικές τελικές, ωστόσο ο αντίπαλος αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός.
 
Ο Απόλλωνας παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις (λόγω δελτίων και ασθενειών), ωστόσο τα παιδιά το πάλεψαν μέχρι τέλους, μείωσαν σε 3-2 περίπου 15’ πριν τη λήξη και θα μπορούσαν να το γυρίσουν, με τον Χολαργό να βάζει δύο γκολ με άπιαστα σουτ από τα 30 μέτρα!
 
Το παιχνίδι ήταν για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα, ισοφαριστήκαμε (1-1) στη λήξη του αγώνα με τον Πανερυθραϊκό.
 
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ζαπάντης, Κρομμύδας, Χατζής, Κωνσταντόπουλος, Τσάλος, Λέκα, Γεωργακόπουλος, Λυμπερόπουλος, Κένιχ, Μπατσαλιάς, Χαραλάμπους.
 
Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Μπεθάνης, Τσούμας.
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS