Παίκτης του Μήνα: Γιάννης Αλεξανδράκης!

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, 20:31

Παίκτης του Μήνα: Γιάννης Αλεξανδράκης!
Πέμπτο βραβείο για τον 17χρονο εξτρέμΟ Γιάννης Αλεξανδράκης αναδείχθηκε Παίκτης του Μήνα για τον Οκτώβριο!
Δύο ασίστ-έτοιμα γκολ απέναντι στη Λυκόβρυση, ένα γκολ και μία ασίστ στο Ρουφ, ήταν τα highlights του 17χρονου εξτρέμ, στις τέσσερις συμμετοχές του τον Οκτώβριο στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.
 
Ο Γιάννης, που κατέκτησε 3 βραβεία πέρσι (Σεπτέμβριος, Ιανουάριος, Απρίλιος 2018) και σχεδόν παμψηφεί αναδείχθηκε Καλύτερος Νέος Παίκτης της χρονιάς, έχει μπει με... σπασμένα φρένα και φέτος, ταλαιπωρώντας τους αντίπαλους μπακ.


 
Σε ένα από τα παιδιά που από μικρά μεγαλώνουν μαζί μας, έχοντας περάσει εδώ και 1,5 χρόνο σχεδόν το κατώφλι της πρώτης ομάδας, ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και με σταθερά βήματα να υλοποιεί τους στόχους που έχει θέσει στη ζωή του!  
 
Γιάννης Αλεξανδράκης
 
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη συγκεκριμένη βράβευση! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση, για την καθημερινή τους στήριξη.
 
Κυρίως θα ήθελα να σταθώ στους προπονητές μου, που κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με βοήθησαν να αλλάξω τη νοοτροπία μου και να βελτιωθώ όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως προσωπικότητα.
 
Το βραβείο μπορεί να είναι ατομικό, αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει συνδυαστεί με τη σταθερά καλή και ανοδική πορεία της ομάδας!
 
Επίσης, είναι κάτι που μου δίνει κίνητρο για να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο, να ανεβάσω την απόδοσή μου ατομικά και ταυτόχρονα να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».
Άνδρες: τελευταίος αγώνας
Σάββατο, 11 Μαΐου6-3ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
vs
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γήπεδο: ΒΥΡΩΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Νέοι: τελευταίος αγώνας
Κυριακή, 21 Απριλίου4-0ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
vs
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Γήπεδο: ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΕΛΣΑ - SILGAN Spiliopoulos - School of Languages αξία - Όμιλος Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης - Φροντιστήρια αξία στο Χαλάνδρι, Χολαργό, Παπάγου, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Νέο Ηράκλειο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαβαθά Ταβέρνα - Το Στέκι του Ανδρέα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΛ. ΚΑΙ ΠΑΡ. ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ - 4ty.gr I Love Souvlaki Platinum Facility Services e-moto.gr ΦΕΛΕΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤΙΚΗ Vostok-Europe Γιασαφάκης Χρώματα Αυτοκινήτων Dole Hellas LTD Ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών Ταβερνάρης ID SPORTS