Κοπή Πίτας Ανδρικού: Μια βραδιά μεταξύ Απολλωνιστών!

Σε… στενό οικογενειακό κύκλο, με παρόντες τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, σύσσωμη τη διοίκηση και πολλούς φιλάθλους της ομάδας, τηρήθηκε και φέτος το έθιμο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Ξυπολιτίδης.

«Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στο 2017, μπορώ να πω ότι για εμάς στον Απόλλωνα ήταν μια χρονιά γεμάτη από έντονη συναισθήματα, εικόνες και εμπειρίες. Παρακολουθήσαμε πολύ όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο από την ομάδα μας την περασμένη σεζόν και παρακολουθούμε και τη φετινή ξέφρενη πορεία της, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, από τα 4χρονα αστεράκια μέχρι την ανδρική ομάδα, που είναι και η βιτρίνα του συλλόγου.

Για όλα αυτά, βέβαια, βασικοί συντελεστές είναι πρώτα από όλα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς και το τεχνικό επιτελείο: ο προπονητής, ο γυμναστής, ο γενικός αρχηγός, καθώς και ο άνθρωπος που φροντίζει όλους αυτούς και είναι υπεύθυνος για την όμορφη εικόνα της ομάδας μας εντός του γηπέδου. Ονόματα δεν θα πω, όλοι γνωρίζετε σε ποιους αναφέρομαι. Συγχαρητήρια!

Ζήσαμε έντονο κοντράστ συναισθημάτων, καθώς βιώσαμε δύο μπαράζ ανόδου στην Α’ Κατηγορία αλλά και την απώλεια του αείμνηστου προέδρου μας και φίλου Αντώνη Μαραγκουδάκη που συνέβη ανάμεσα σε αυτά τα δύο μπαράζ. Το γεγονός αυτό ήταν ένα πολύ βαρύ χτύπημα για όλους μας στον Απόλλωνα, όμως έπρεπε να συνεχίσουμε να κοιτάμε ψηλά… και γι’ αυτόν.

Εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους αφανείς εργάτες αυτής της προσπάθειας που γίνεται, στο ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο, στους ανθρώπους που ο καθένας από το πόστο του αλλά και όλοι μαζί, φρόντισαν να μην υπάρξει διοικητικό κενό και η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή σε όλα τα επίπεδα.

Εξάλλου, στον Απόλλωνα είμαστε οικογένεια και οι οικογένειες από τις δυσκολίες βγαίνουν πιο δυνατές και πιο ώριμες.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια, τέλος, θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία και στους πιστούς μας φιλάθλους, οι οποίοι ακολουθούν την ομάδα παντού και τη στηρίζουν σε οποιοδήποτε γήπεδο, υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και οι οποίοι αυξάνονται συνεχώς.

Η αλήθεια είναι ότι οι φίλαθλοί μας είναι απαιτητικοί, όμως καταλαβαίνω ότι έτσι είναι οι φίλαθλοι των ομάδων που παίζουν το ποδόσφαιρο που παίζει ο Απόλλωνας! Σας ευχαριστούμε και εύχομαι να έχουμε την ίδια στήριξη και στα δύσκολα που μπορεί κάποια στιγμή να έρθουν.

Είμαι προσωπικά υπερήφανος για την ομάδα που υπηρετώ και για όλους εσάς που την αποτελείτε! Έτσι, λοιπόν, ώριμοι και δυνατοί, προχωράμε για το νέο έτος! Εύχομαι πρώτα απ’ όλα να είμαστε υγιείς, δυνατοί και ενωμένοι, για να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα και την άνοδο. Καλή χρονιά!».

Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων Ανδρέας Ντούσης και οι Κωνσταντίνος Μπαλαχτσής, Μάνος Κτενιαδάκης, Κωνσταντίνος Κούρος.

Οι δύο πρώτοι κέρδισαν ένα συμβολικό χρηματικό ποσό και οι άλλοι δύο από ένα ιταλικό ρολόι χειρός MOM (Manifattura Orologiaia Modenese), ευγενική χορηγία του κ. Γιάννη Βήχου (http://www.v-watches.com/) τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά!

Πάμε Απολλωνάρα!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση