Άρης Βύρωνα – Απόλλων 0-4 (vid): Χωρίς να πατήσουμε το γκάζι

Χωρίς ο Απόλλωνας να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και ειδικά στο α’ ημίχρονο κάνοντας πολλά λάθη, φρόντισε να μην απειληθεί σε κανένα σημείο και με αποφασιστικότητα πήρε τους τρεις βαθμούς, που τον έφεραν μια ανάσα από την κορυφή.

Πρωταγωνιστές οι Κουφός και Κομνηνός, με δύο γκολ και μία ασίστ έκαστος.

Ο Απόλλων ήθελε να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας (το 1-0 με τον Άτλα) και να την εξαργυρώσει με νέα νίκη.

Τα κατάφερε, κρατώντας μάλιστα την εστία του ανέπαφη για πέμπτη σερί αγωνιστική, αν και υπήρξαν κενά διαστήματα, που σίγουρα προβλημάτισαν την τεχνική ηγεσία.

Από σέντρα του Γιαννόπουλου ο Νίκος Κουφός από κοντά έκανε το 0-1 στο 18ο λεπτό, με τον 15χρονο Πάνο Κομνηνό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας στο 35’, αξιοποιώντας με ιδανικό τρόπο μπαλιά του Κουφού.

Έτσι πήγαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με ένα ασφαλές προβάδισμα και χωρίς να έχουμε παίξει ιδιαίτερα καλά.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε η επανάληψη, όπου ο Αρης προσπαθούσε με «στημένα» να γίνει απειλητικός, χωρίς όμως να κινδυνεύει ιδιαίτερα η εστία του Γιουσίφ.

Και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 75’, με τον Κομνηνό αυτή τη φορά να ανταποδίδει την ασίστ στον Κουφό και τον τελευταίο σε κενή εστία να γράφει το 0-3.

Ακολούθησε μονόλογος για την ομάδα μας, με ένα ακόμα γκολ στο 78’ (πλασέ Κομνηνού από μπαλιά Φλωκιώτη), ευκαιρίες και δύο δοκάρια (83’ Κομνηνός, 87’ Λισγάρης).

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Γιουσίφ
2.   Τζαλαγκόνια
3.   Φλωκιώτης
4.   Κοτσαύτης
5.   Φελέκης
6.   Μανασής (72’ Μαραθός)
7.   Γιαννόπουλος (78’ Αλεξόπουλος)
8.   Λισγάρης
9.   Κομνηνός
10. Παππάς (62’ Μήτρου)
11. Κουφός

ΠΑΓΚΟΣ

12. Αλεξόπουλος
13. Μαραθός
14. Χαμπέρης
15. Κτενιαδάκης
16. Γκρέμο
17. Μήτρου
18. Κούκος

Διαιτητής: Νικολαδός.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση