Αετός Καλλιθέας – Απόλλων 0-4: Εκτός έδρας είναι… 4χ4

Πειστική και σοβαρή εμφάνιση από τους παίκτες του Γιώργου Αλεξόπουλου, που δεν άφησαν να τους επηρεάσει το απαράδεκτο τερέν του γηπέδου της Πεύκης.

Το γήπεδο… έγειρε από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή και ως αποτέλεσμα ήρθε το πρώτο γκολ του Δημήτρη Γιαννόπουλου στο 12’, έπειτα από ωραία πάσα του Χαμπέρη.

Ο τελευταίος είχε δοκάρι (33’) και χαμένο πέναλτι (40’, ανατροπή Κομνηνού), σε δύο από τις πολλές ακόμα ευκαιρίες που χάθηκαν από τον Απόλλωνα.

Το ημίχρονο έκλεισε με 0-1 και οι παίκτες μας δεν είχαν την πρόθεση να κάνουν το παιχνίδι ντέρμπι. Έτσι, ο Νίκος Κουφός στο 63’ αξιοποίησε την ασίστ του Γιάννη Παππά για το 0-2, που επί της ουσίας «κλείδωσε» το ματς.

Το 0-3 με ατομική προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής ο Γιαννόπουλος στο 75’, ενώ το τέταρτο γκολ ήταν και το καλύτερο, καθώς έπειτα από υπέροχο συνδυασμό, ο Μάριος Γιάνκου πάτησε με τακουνάκι στον Κομνηνό και ο τελευταίος πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, φτάνοντας ήδη τα 5 τη φετινή σεζόν (έχοντας σκοράρει σε 5 διαφορετικά παιχνίδια!).

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Κτενιαδάκης
2.   Τζαλαγκόνια
3.   Γκρέμο
4.   Κοτσαύτης
5.   Φελέκης
6.   Μανασής (38’ λ.τ. Κουφός)
7.   Γιαννόπουλος
8.   Παππάς
9.   Κομνηνός
10. Χαμπέρης (46’ Βορίκι)
11. Αλεξόπουλος (69’ Γιάνκου)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Μαραθός
13. Κουφός
14. Λισγάρης
15. Γιουσίφ
16. Μήτρου
17. Γιάνκου
18. Βορίκι

Διαιτητής: Πλακίδας.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση