ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Νέοι και Παίδες στους ισχυρούς (ξανά και ξανά)!

Δεν έτυχε… πέτυχε!

Τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα μας βγάζουν για μία ακόμα χρονιά ασπροπρόσωπους, δικαιώνοντας τη δουλειά που γίνεται απ’ όλους τους προπονητές και την επιμονή που δείχνει ο σύλλογος στην καλλιέργεια και αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής.

Για ακόμα μία χρονιά, λοιπόν, οι Νέοι (με μπόνους +3 στην επόμενη φάση) και οι Παίδες του συλλόγου θα συνεχίσουν στους ομίλους των ισχυρών, παρουσιάζοντας πολύ ανταγωνιστικά σύνολα σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα υποδομών, όπως είναι αυτό της ΕΠΣΑ.

Αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο ότι δεν επρόκειτο για μια απλά καλή φουρνιά παικτών (που, μεταξύ άλλων, κατέκτησε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Παίδων), αλλά για μία εξαιρετικά παραγωγική διαδικασία που στον Απόλλωνα δεν σταματά ποτέ και αποτελεί βασικό μας μέλημα.

Κάπως έτσι, άλλωστε, έχει φτάσει το ανδρικό τμήμα να αποτελείται σε ποσοστό άνω του 85% από παιδιά που μεγάλωσαν στον Απόλλωνα, με όλα τα πλεονεκτήματα και οφέλη που μπορεί να κρύβει κάτι τέτοιο και με άμεση, ασφαλώς, αντανάκλαση στην εξαιρετική πορεία που διαγράφει, ειδικά την τελευταία διετία.

Σχετικά με τους Παίδες, τερμάτισαν τελικώς 4οι στον όμιλό τους, χάνοντας βαθμούς σε αγώνες που δεν έπρεπε αλλά και με τον κόουτς Αντώνη Ταβερνάρη να δοκιμάζει γενικώς πρόσωπα και πράγματα, προκειμένου να καταλήξει σε συμπεράσματα και να έχει έναν πιο σταθερό κορμό παικτών στην επόμενη φάση.

Εκεί που η προσπάθεια, που γίνεται απ’ όλους, θα πρέπει να συνδυάζεται και με αγωνιστική απόδοση.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση