ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Όλη αγωνιστική δράση του Σ/Κ

Κ18

Μετά την ήττα από την Πεύκη (2-0) και το υποχρεωτικό ρεπό, η ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-1 της Αγίας Παρασκευής.

Απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα, που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, ο Απόλλωνας προσπάθησε πολύ, με διαφορετικό σχηματισμό απ’ ό,τι συνήθως, λόγω της απουσίας 6 βασικών και του γεγονότος ότι έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει, μετά τα «λάθη» προηγούμενων αγωνιστικών.

Ενώ η Αγία φαινόταν να έχει την πρωτοβουλία και τον έλεγχο, ο Απόλλωνας μπήκε μπροστά στο σκορ στο 25’ με γκολ του Καραχάλιου, που «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα, απ’ όπου ήρθε φέτος.

Με κεφαλιά σε φάουλ ήρθε η ισοφάριση στο 55’ και με τον ίδιο τρόπο διαμορφώθηκε το 2-1 στο 77’, τρία λεπτά πριν τη λήξη δηλαδή, με πλασέ πάλι του Καραχάλιου.

Νίκη-ανάσα για την ομάδα μας, έστω και χωρίς πολύ καλή εμφάνιση, με την οποία πλησιάσαμε περισσότερο στο στόχο που έχουμε για τη συνέχεια.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Χολαργό.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασιλειάδης, Βασιλείου, Σαράντος, Μπαρμπούτης, Βλασσόπουλος, Σπανός, Πολυμένος, Λουκής, Λεοντάκης, Ζυγομήτρος, Καραχάλιος.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Πρίφτης, Πατεράκης, Ρίζος, Καρτσακλής.

Κ18 (2)

Ελαβε τέλος ένα σερί τεσσάρων νικών για την ομάδα του Παναγιώτη Λυμπερόπουλου, με το 2-0 από τον Χαραυγιακό.

Οι αντίπαλοι αποδείχθηκαν πιο δυνατοί στο physical game, που έφτασε σε κάποιες περιπτώσεις και τα όρια του αντιαθλητικού, με τον Απόλλωνα έτσι να υποχωρεί στην 3η θέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Μαντάς, Λαφιατής, Μαζέτας, Κιτσόπουλος, Ζούπα, Ψυκαράκης Γ., Ψυκαράκης Ν., Βέρρος, Καλημέρης, Μαγκλάρας.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Σταθόπουλος, Τρουπάκης, Αλεξανδράκης, Ρίζος, Φόνι, Τεχλεμτζής.

Στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αθηναϊκό (2-1), η ομάδα μας γύρισε στο καλό της α’ ημίχρονο το σκορ από 0-1, με τα γκολ των Παπαδάκη και Ψυκαράκη Ν.

Στο β’ μέρος η εμφάνισή μας ήταν μέτρια, με τον κόουτς Λύμπε να δηλώνει πως «πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, γιατί χάνουμε αρκετές ευκαιρίες».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Παλαιστής, Μαντάς, Σπηλιωτόπουλος, Τεχλεμτζής, Κιτσόπουλος, Ζούπα, Παπαδάκης, Ρίζος, Βέρρος, Καλημέρης, Ψυκαράκης Γ.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Ψυκαράκης Ν., Σταθόπουλος, Μαγκλάρας, Μακαρέμ, Τρουπάκης.

Κ16

Την 6η νίκη της σε 9 αγωνιστικές σημείωσε η ομάδα των Παίδων, που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση των ισχυρών και κυνηγάει πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα, που δίνει μπόνους βαθμών.

Ο Απόλλωνας επιβλήθηκε εκτός έδρας της συντοπίτισσας ΑΕ Χαλανδρίου (2-0), που είχε μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, με ένα γκολ νωρίς και ένα στο τέλος του ματς.

Συγκεκριμένα, με ατομική προσπάθεια και πλασέ ο Χαραλάμπους άνοιξε το σκορ στο 3’, με την ομάδα μας να έχει ακόμα τρεις πολύ καλές ευκαιρίες, έναντι δύο των γηπεδούχων.

Στο β’ μέρος το παιχνίδι έμοιαζε περισσόερο με μάχη, την οποία λήξαμε στην εκπνοή, όταν από μακρινό φάουλ του Μπατσαλιά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά σκόραρε σε κενή εστία ο Κάινιχ.

Ευχαριστημένος δηλώνει από την απόδοση του τμήματος ο κόουτς Αντώνης Ταβερνάρης:

«Η αλήθεια είναι πως αποτελεί επιτυχία, και έκπληξη ίσως, το γεγονός ότι οι 2004 έχουν προκριθεί τόσο νωρίς στους ισχυρούς και διεκδικούν με αξιώσεις το μπόνους. Το κέρδισαν όμως με την προσπάθειά τους, σε προπονήσεις και αγώνες, και την αξία τους. Θέλουμε, ωστόσο, να διορθώσουμε κάποια πράγματα ακόμα, για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη συνέχεια».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ζαπάντης, Χορν, Χατζής, Κωνσταντόπουλος, Κυριακού, Κοχλιός, Λέκα, Παναγιωτόπουλος, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Φλουρέντζου.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Νίνος, Μπεθάνης, Μαστόρης, Μέντη, Μπατσαλιάς, Κωνσταντινίδης, Κάινιχ.

ΦΟΥΤΣΑΛ

Η νεοσύστατη ομάδα Φούτσαλ του συλλόγου, που ως γνωστό μετέχει ως Εθνικός Παλλήνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, βρίσκεται με το κλείσιμο του α’ γύρου στη 2η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ.

Μοναδικός στόχος του τμήματος, είναι το πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα, προκειμένου τα παιδιά που το απαρτίζουν να κερδίσουν μόρια εν όψει των Πανελληνίων εξετάσεων.

Μετά από δύο ήττες, από Ερμή Ζωγράφου (3-1) και ΑΕΚ (6-2), η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε του Παναθηναϊκού με 10-1, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Χατζής (4), Βαρελάς (3), Μαρκάκης, Λαφιατής και Παπαθανάσης.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση