ΑΚΑΔΗΜΙΑ: 250 (!) μικροί στις υποδομές του Απόλλωνα

Για πρώτη φορά φέτος συγκροτήθηκαν 6 (!) αγωνιστικά τμήματα, στελεχωμένα από περίπου 100 νεαρούς ποδοσφαιριστές, την ώρα που ακόμα 150 παιδιά αθλούνται και προετοιμάζονται προκειμένου να ενταχθούν σε αυτά.

Ελάχιστα είναι τα ερασιτεχνικά σωματεία στην Ελλάδα που διαθέτουν τέτοια δύναμη στις υποδομές τους, συνεπώς η Ακαδημία αυτή αποτελεί για όλους μας μεγάλη ευθύνη.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στον πρόεδρο, τη διοίκηση και τους προπονητές της ανδρικής ομάδας του συλλόγου, που στηρίζουν και πιστεύουν τη δύναμη των υποδομών τους, δίνοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε ότι ο μέσος όρος ηλικίας της μεγάλης ομάδας του Απόλλωνα, δεν υπερβαίνει τα 21 χρόνια!

Την περσινή χρονιά ο σύλλογος κατέκτησε έξι διακρίσεις από τα τμήματα υποδομών, εκτός των ατομικών (MVP και πρώτου σκόρερ).

Ας δούμε και την πορεία τους φέτος, με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου (λήξη τουρνουά ΕΠΣΑ, πρώτος γύρος Θουκιδίδειου τουρνουά, πρωτάθλημα ΕΠΣΑ).

1) ΝΕΟΙ

Μετά τα θετικά αποτελέσματα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, η ομάδα Νέων μπαίνει πάλι στο κυνήγι για την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

2) ΕΦΗΒΟΙ

Οδηγούν την κούρσα στον 3ο όμιλο του Θουκιδίδειου τουρνουά.

3) ΠΑΙΔΕΣ (αγωνιστικό)

Πρώτοι στον όμιλό τους στο Θουκιδίδειο τουρνουά.

4) ΠΑΙΔΕΣ (προαγωνιστικό)

Δεύτεροι στο τουρνουά της ΕΠΣΑ, επιτυχία που λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι ένα χρόνο μικρότεροι από τους αντιπάλους τους.

5) ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (αγωνιστικό)

Δεύτεροι στο τουρνουά της ΕΠΣΑ. Πρόκειται μάλιστα για καινούρια ομάδα, που στελεχώθηκε φέτος με αρκετά νέα παιδιά.

6) ΤΖΟΥΝΙΟΡ (αγωνιστικό)

Στην τρίτη θέση του ομίλου τους στο Θουκιδίδειο τουρνουά τα τζουνιοράκια μας. Νέα ομάδα και αυτή, με πολλούς μικρούς μέσα.

ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Γιάννης Γουρδουμπάς
Αντώνης Ταβερνάρης
Σωτήρης Βλαχάκης
Πέτρος Ντινάς
Παναγιώτης Καλύβας
Μανώλης Κτενιαδάκης
Γιώργος Γαλανόπουλος

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση