ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Χωρίς εσάς, δεν θα ήταν το ίδιο!

Αγαπητοί φίλοι του Απόλλωνα,

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για τη συγκλονιστική σας συμπαράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ανεξαρτήτως συνθηκών, σταθήκατε δίπλα στα παιδιά μας σε όλα τα γήπεδα όπου έδωσαν τον αγώνα τους, με σεβασμό πάντα στους αντιπάλους, τους διαιτητές, το ίδιο το άθλημα. Χωρίς εσάς, το μέγεθος της επιτυχίας δεν θα ήταν το ίδιο.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας, δείξατε σε όλη την Αθήνα τι θα πει ποδοσφαιρικός πολιτισμός και ήθος, κερδίζοντας την καθολική αναγνώριση και αναγκάζοντας ακόμα και τους πιο δύσπιστους να υποκλιθούν στις αρχές και τις αξίες που με ευλάβεια καλλιεργεί ο σύλλογός μας σε όλα του τα τμήματα.

Σε ένα ακόμα ντέρμπι, όπως με τον Ολυμπιακό Λιοσίων και την Ελευθερούπολη πέρσι, ή τα φετινά με τον Άγιαξ Ταύρου και την Κηπούπολη, αποδείξατε ότι η συνύπαρξη φιλάθλων και των δύο ομάδων, σε ένα κατάμεστο γήπεδο, μπορεί να είναι δυνατή και αρμονική.

Φίλοι της Κηπούπολης, ευχαριστούμε για το χειροκρότημα προς τους παίκτες μας και τη συνολικότερη συμβολή σας στη δημιουργία μίας εξαιρετικής ατμόσφαιρας, που εξυμνήθηκε από τον γενικό γραμματέα της ΕΠΣΑ κ. Γαβρίλο Παπαδόπουλο.

Ευχαριστούμε τον προπονητή κ. Δημήτρη Φιλίππου και τους παράγοντες της ομάδας σας για τα κολακευτικά τους σχόλια, όπως και τους αθλητές σας για το καθαρό τους παιχνίδι.

Στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, έτσι αγνά και ρομαντικά αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο. Κοινός παρονομαστής στις χαρές και τις λύπες, είναι για εμάς ο σεβασμός, η ευγενής άμιλλα και ο υγιής αθλητισμός. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις.

Πάμε Απολλωνάρα!

Μοιραστείτε: