ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων – Κηπούπολη 0-1

Μακριά από τη νίκη για μία ακόμα αγωνιστική η ομάδα μας, με την εικόνα της κυρίως να προκαλεί προβληματισμό.

Με εξαίρεση ένα αρκετά καλό πρώτο 20λεπτο στο β’ μέρος, ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό του και να φτάσει στα στάνταρ απόδοσης που μας έχει συνηθίσει, με αποτέλεσμα να βάλει εξ’ αρχής στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους.

Δύο φορές οι αντίπαλοί μας έφτασαν κοντά στο γκολ στο α’ ημίχρονο: στο 19′ με μακρινό σουτ που κόντραρε και αποκρούστηκε αρχικά από τον Καλλιαμπάκο και στη συνέχεια από το δεξί δοκάρι και στο 34′ σε κόρνερ, με σουτ από κοντά να φεύγει άουτ.

Στο ίδιο διάστημα ο Απόλλων παρουσιάστηκε νευρικός και χωρίς ρυθμό, με τα σουτ των Μήτρου (15′, 45′) και Παπουτσή (42′) να μην ανησυχούν τον τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ στο 47′, για να ακολουθήσει ένα διάστημα έντονης πίεσης από πλευράς Απόλλωνα.

Στο 50′ ο Μήτρου έχασε το… άχαστο, όταν μετά την επέλαση και το γύρισμα του Βλογιαννίτη, η μπάλα στρώθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο τερματοφύλακας αποσόβησε ένα σίγουρο γκολ.

Στο 53′ χαρίστηκε από τον διαιτητή η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτη που τελικά ήταν ο σκόρερ του αγώνα, όταν ανέτρεψε με πρόθεση και από πίσω τον Αυγέρη.

Από το 55′ έως και το 62′ χάθηκαν διαδοχικές ευκαιρίες από την ομάδα μας, με κύριους εκφραστές τους Στεργιώτη, Μήτρου και Αυγέρη! Ενα γκολ στο καλό μας διάστημα θα άλλαζε τη ροή του παιχνιδιού, που στο τελευταίο 20λεπτο κινήθηκε σε ρυθμούς… ισοπαλίας.

Με εξαίρεση μια μεγάλη φάση στο 72′, όπου ο Αγκόλι έσωσε πάνω στη γραμμή, οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να γίνουν παραγωγικές και το 0-0 έμοιαζε ως η πιθανότερη εξέλιξη.

Μία μαζική αδράνεια στο 91′, που ξεκίνησε από εκτέλεση πλαγίου άουτ, προκάλεσε τη «ζημιά» για την ομάδα μας: μία ψηλοκρεμαστή πάσα στη μικρή περιοχή, μία αδύναμη αλλά και χωρίς πίεση κεφαλιά, η μπάλα στη γωνία του Καλλιαμπάκου και ψυχρολουσία.

Ανάλογα αρνητικό σερί είχε «τρέξει» στην ίδια περίπου καμπή του πρωταθλήματος και πέρσι ο Απόλλωνας, δεδομένο που αποτελεί σαφώς πεδίο προβληματισμού. Οπως όμως τότε, έτσι και φέτος, θα βγουν οι παίκτες μπροστά και η μπόρα θα περάσει πολύ σύντομα.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Βλογιαννίτης (69′ Κουστουμπάρδης), Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Αυγέρης (79′ Σταμάτης), Απειρανθίτης, Στεργιώτης (60′ Αλεξανδράκης), Μήτρου, Παπουτσής.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση