ΑΝΔΡΕΣ: Απόλλων Χαλανδρίου – Λυκόβρυση 4-0

Πραγματοποιώντας κυριαρχική εμφάνιση, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα μας έφτασε σε μια εύκολη, τελικά, νίκη.

Τον δρόμο άνοιξε ο Φώντας Σταμάτης στο 19′. Δεν είναι… πρώτο μπόι ο αρχηγός, σε ποδοσφαιρικό μυαλό και αντίληψη, όμως, παίρνει άριστα – δεν τον φωνάζουν άδικα «αλεπού».

Από το πλάγιο άουτ του Ψάλλα, πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και στο κατάλληλο timing, για να καρφώσει την μπάλα στη γωνία του τερματοφύλακα, γράφοντας το 1-0.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Απόλλωνα να έχει την μπάλα και τη Λυκόβρυση να κάθεται πίσω, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί όποια ευκαιρία της δινόταν στην αντεπίθεση.

Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο 26′, σε κοντινή κεφαλιά του Μήτρου από τη σέντρα του Π. Κουτσογκίλα, ενώ ο Σταμάτης στο 40′ παρέλαβε την μπάλα από το γύρισμα του Αλεξανδράκη, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε σε αμυνόμενους.

Η Λυκόβρυση είχε τις φάσεις της στο τέλος του ημιχρόνου, με τον Μάριο Καλλιαμπάκο να αποσοβεί δύο επικίνδυνες καταστάσεις στο 41′ και το 42′.

Μία δίλεπτη πολιορκία στην άμυνα της Λυκόβρυσης, κατέληξε σε γκολ στις αρχές του β’ μέρους.

Ο τερματοφύλακας έπιασε το φοβερό αριστερό σουτ του Π. Κουτσογκίλα και το κοντινό σουτ του Μήτρου, δεν είχε όμως απάντηση στο πολύ ωραίο γυριστό του Μπαλαχτσή (54’/2-0), φάση που προέκυψε από πολύ καλά δουλεμένη κομπίνα.

Η δεξιά μας πλευρά… οργίαζε, με τον πολύ καλό Π. Κουτσογκίλα στο 60′ να βγάζει φάτσα με το τέρμα τον Μήτρου (δοκάρι) και τον κυριολεκτικά ασταμάτητο Αλεξανδράκη στη συνέχεια να δίνει έτοιμα γκολ σε Π. Κουτσογκίλα (64’/3-0) και Μήτρου (66’/4-0).

Ηταν μία ακόμα θετική εμφάνιση, όπως και οι τρεις προηγούμενες στο πρωτάθλημα, που πιστοποιούν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους ποδοσφαιριστές και όλο το τεχνικό τιμ.

Δίκαια άπαντες χειροκροτήθηκαν στο φινάλε μίας ακόμα χορταστικής αναμέτρησης.

Τα κεφάλια κάτω όμως από Δευτέρα, καθώς μας περιμένει ένα δύσκολο σερί αγώνων, ξεκινώντας από αυτόν στην έδρα της διεκδικήτριας της ανόδου Ηλιούπολης (Κυριακή 20/10).

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π., Κουστουμπάρδης, Ψάλλας (71′ Παπαδόπουλος), Κουτσογκίλας Ε. (71′ Κούκος), Αγκόλι (73′ Αυγέρης), Σταμάτης, Μπαλαχτσής, Στεργιώτης, Μήτρου, Αλεξανδράκης (74′ Βλογιαννίτης).

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση