ΑΝΔΡΕΣ: Διάνα Ηλιούπολης – Απόλλων Χαλανδρίου 1-0

Η Διάνα Ηλιούπολης προβάλει ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο στη φετινή Α’ Κατηγορία και το γεγονός ότι η ομάδα μας την κοίταξε στα μάτια, χωρίς να κλειστεί ή να αλλάξει στιλ ποδοσφαίρου, μόνο αισιόδοξα μηνύματα αφήνει.

Το ματς κρίθηκε, τελικά, από την έμπνευση παίκτη που πέρασε ως αλλαγή στο 74′ και σκόραρε στο 76′.

Από πλάγια θέση, κι ενώ φαινόταν ότι θα επιχειρήσει σέντρα, βρήκε το χώρο, σούταρε με το αριστερό κι αιφνιδίασε τον Καλλιαμπάκο, που είδε -ανήμπορος να αντιδράσει- την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή του γωνία.

Η τελευταία φορά που είχε απειλήσει η Διάνα ήταν στο 63′ (πλασέ λίγο άουτ), στοιχείο που ίσως δείχνει ότι το ματς «έσβηνε», με την κούραση εκατέρωθεν να κάνει την εμφάνισή της, έπειτα από μία αναμέτρηση υψηλού ρυθμού και έντασης.

Συνολικά, οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ, η πιο όμορφη φάση όμως ανήκε στην ομάδα μας.

Ηταν το 22ο λεπτό, όταν παίζοντας (ως είθισται) από πίσω, σπάσαμε με τέσσερις μπαλιές το πρέσινγκ και ο Στεργιώτης πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι, παίρνοντας την ωραία πάσα του Παπουτσή.

Ο τελευταίος δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα στο 38′ (από κεφαλιά του Αγκόλι) και το 47′ (ωραία κάθετη του Μπαλαχτσή), ενώ ένα πολύ ωραίο φάουλ του Σταμάτη στο 50′ πέρασε για λίγο άουτ.

Η προσπάθεια του Απόλλωνα ήταν πολύ καλή και θα μπορούσε να ανταμειφθεί με θετικό αποτέλεσμα. Δεν έγινε σήμερα, παίζοντας όμως έτσι, με αυτή την ένταση και υπερασπίζοντας πάντα όσα το σύγχρονο ποδόσφαιρο πρεσβεύει, είναι βέβαιο ότι και φέτος θα πάρουμε περισσότερες χαρές από λύπες.

Επόμενο ραντεβού για την μπλε οικογένεια, την Τετάρτη (25/9, 16:00), όπου στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Κυπέλλου φιλοξενούμε τον ΑΟ Βύρωνα.

Πάμε Απολλωνάρα! #sanmiagrothia

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π. (64′ Οικονομόπουλος), Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Κουτσογκίλας Ε., Αγκόλι, Σταμάτης, Νούσης (46′ Μπαλαχτσής), Αλεξανδράκης (54′ Μήτρου), Στεργιώτης (85′ Παγώνης), Παπουτσής.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση