ΑΝΔΡΕΣ: Επιστροφή Γαλανόπουλου!

Εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ιστορικής ανόδου του Απόλλωνα στην Α’ Αθηνών, ο 24χρονος σήμερα Γιώργος Γαλανόπουλος γυρίζει σε… γνώριμα λημέρια, έπειτα από μία σεζόν στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας και αφού αγωνίστηκε το πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου για λογαριασμό του Νικηφόρου (Α’ ΕΠΣΑΝΑ).

Ο Γαλανόπουλος, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά (και όχι μόνο) στο σύλλογό μας, εκδήλωσε το τελευταίο διάστημα τη μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στην ομάδα και ήδη βρίσκεται στη διάθεση του κόουτς Αντώνη Ταβερνάρη και του συνεργάτη του Ξένου Πανουργιά.

Να σημειωθεί πως θα ακολουθήσουν ακόμα δυο-τρεις μεταγραφικές κινήσεις, πάντα υπό την έγκριση του τεχνικού τιμ.

Μιλώντας στο apollonhalandriou.gr, ο “Γαλανό” τόνισε:

«Από τη στιγμή που έφυγα από την ομάδα δεν σταμάτησα να παρακολουθώ την πορεία της. Είναι η ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μεγαλύτερο επίπεδο και παράλληλα να ζήσω με τους συμπαίκτες-φίλους μου μεγάλες στιγμές με την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Επιστρέφω στην ομάδα διότι πιστεύω στη διοίκηση, στους προπονητές και φυσικά στους συμπαίκτες μου. Δεν αξίζει να βρίσκεται η ομάδα σε αυτή τη θέση, έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους οι παίκτες και πιστεύω πολύ ότι όλο αυτό μπορεί να αλλάξει.

Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ προκειμένου να ξεκολλήσει το συντομότερο η ομάδα και να κάνει πολύ καλύτερο β’ γύρο. Με πολλή διάθεση και με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση