ΑΝΔΡΕΣ: Λυκόβρυση – Απόλλων 1-1

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να ξαναβρεί τον καλό της εαυτό, εν όψει του επόμενου κρίσιμου διμήνου. Ενα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έγινε στο εκτός έδρας ματς με τη Λυκόβρυση.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα του, σε μια σκληρή επιφάνεια περισσότερο κατάλληλη για… street football, ο Απόλλωνας έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και δεν υστέρησε σε ένταση και θέληση για τη νίκη.

Το γκολ που σημείωσε ο Οικονομόπουλος στο 37′, ισοφαρίζοντας σε 1-1, ήταν σήμα κατατεθέν Απόλλωνα:

Από τον τερματοφύλακα Βασσάλο η μπάλα στον στόπερ Ψάλλα, από κει στον αμυντικό χαφ Αγκόλι, εκείνος κάθετα στον κεντρικό χαφ Αυγέρη, άνοιγμα αριστερά στον σέντερ φορ Στεργιώτη, γύρισμα στο ύψος της περιοχής στον κεντρικό χαφ Απειρανθίτη, «τσίμπημα» του τελευταίου με τη μία στον σέντερ φορ Οικονομόπουλο, κοντρόλ και άμεση εκτέλεση από το ύψος της μικρής περιοχής!

Επίθεση 20 δευτερολέπτων χτισμένη από πίσω, χωρίς παρεμβολή αντιπάλου, με 6 πάσες και συνεργασία 7 διαφορετικών παικτών. Ενα υπέροχο γκολ, χαρακτηριστικό της ομάδας που δεν μπορεί να έχει ξεχάσει όσα έχει διδαχθεί!

Το ματς είχε ξεκινήσει με μεγάλη διπλή ευκαιρία από πλευράς Απόλλωνα στο 3′, όταν από πολύ κοντά ο Σταμάτης αρχικά και ο Οικονομόπουλος στη συνέχεια, δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με μία παράλληλη μπαλιά που δεν βρήκε αποδέκτη στο 8′ και ένα σκαφτό σουτ που δεν αιφνιδίασε τον Βασσάλο στο 11′.

Στο 23′ ο Βλογιαννίτης πλάσαρε αδύναμα πάνω στον τερματοφύλακα ενώ από λάθος του στο επόμενο λεπτό βρέθηκε παίκτης της Λυκόβρυσης σε θέση τετ α τετ, με τον Βασσάλο εντυπωσιακά να του λέει «όχι»!

Επειτα από φάση διαρκείας στο 29′ η μπάλα στρώθηκε ιδανικά σε αντίπαλο που με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα για την ομάδα μας στο 33′, ευτυχώς όμως η μπάλα έφυγε άουτ σε σουτ από καλή θέση.

Αυτή ήταν η τελευταία φορά που απειλήθηκε σοβαρά η εστία του Βασσάλου, σε όλο το ματς. Ο Απόλλωνας ισοφάρισε γρήγορα και είχε τις τρεις πιο καθαρές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο για να πάρει τη νίκη.

  • Στο 59′ ο εξαιρετικός Αυγέρης έβγαλε με φοβερή πάσα τον Βλογιαννίτη σε θέση βολής, αυτός πρόλαβε τον τερματοφύλακα στην έξοδο αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δεξί του δοκάρι
  • Στο 62′ ο Κουστουμπάρδης σέντραρε, ο Οικονομόπουλος ήταν έτοιμος να πλασάρει μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή «τσίμπησε» την μπάλα αντίπαλος.
  • Στο 80′ ο Βλογιαννίτης έκανε καταπληκτική ενέργεια και σούταρε δυνατά, με τον τερματοφύλακα να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ

Κυρίως στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας πάτησε καλά στο γήπεδο, κέρδισε πολλές μονομαχίες, έτρεξε, βγήκε με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση και έδειξε έτοιμη για να πάρει αυτά που δικαιούται και αξίζει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Βλογιαννίτης (87′ Καλημέρης), Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Σταμάτης (75′ Μήτρου), Απειρανθίτης, Οικονομόπουλος, Αυγέρης (81′ Παπαδάκης), Στεργιώτης (79′ Αλεξανδράκης).

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση