ΑΝΔΡΕΣ: Μεταβατική χρονιά με χαμηλό μ.ό. ηλικίας

Προσθήκες θα γίνουν μόνο υπό προϋποθέσεις, αφού η ομάδα έχει την πολυτέλεια να βασίζεται στις εξαιρετικές ακαδημίες της.

Πλήρη επίγνωση της όλης κατάστασης έχουν οι διοικούντες και βέβαια ο νέος προπονητής Γιώργος Λαζάρου, που με πολλή όρεξη καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της επόμενης χρονιάς.

Μιλώντας στο apollonhalandriou.gr, ο νεαρός τεχνικός δήλωσε τα εξής:

«Συνεχίζουμε τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, γνωρίζοντας ότι θα είναι μια χρονιά μεταβατική, που θα αποτελέσει ωστόσο την αφετηρία για το χτίσιμο μιας νέας ομάδας. Μιας ομάδας που σε βάθος τριετίας θα είναι ξανά ανταγωνιστική και θα αποτελείται εξ’ ολοκλήρου από δικά της παιδιά.

Ηδη έχουμε προωθήσει στην πρώτη ομάδα τέσσερις ταλαντούχους παίκτες 16 ετών, ενώ και συνολικά ο μέσος όρος ηλικίας δεν θα είναι πάνω από 22. Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας είναι εξαιρετική, επομένως η στελέχωση της ανδρικής ομάδας από παίκτες που προέρχονται από τα ‘σπλάχνα’ του συλλόγου, αποτελεί λογική συνέχεια.

Αν και για διάφορους λόγους έχουν αποχωρήσει αρκετά παιδιά από την περσινή χρονιά, δεν αποτελεί προτεραιότητά μας να γίνει κάποια μεταγραφή. Αν παρουσιαστεί όμως κάτι αρκετά καλό και κοντά στη φιλοσοφία μας, θα το κοιτάξουμε».

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 18 Αυγούστου και έχουν ήδη κλειστεί τρία φιλικά, με Λυκόβρυση (30/8 εντός), Τριφυλλιακό (3/9 εντός) και Ατρόμητο Χαλανδρίου (7/9 εκτός).

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση