ΑΝΔΡΕΣ: ΠΑΟ Ρουφ – Απόλλων Χαλανδρίου 3-2

Κάνοντας το ένα λάθος μετά το άλλο, χωρίς συγκέντρωση και ενέργεια, ο Απόλλωνας βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο πρώτο ημίωρο (12′, 15′, 27′).

Ακόμα μία μεγάλη φάση είχαν οι γηπεδούχοι στο 21′, με τον Αγκόλι να σώζει πάνω στη γραμμή, επί της ουσίας πάντως εκμεταλλεύτηκαν κάθε δική μας αδράνεια και, παράλληλα, την κακή μέρα ορισμένων παικτών μας.

Στο 31′ απειλήσαμε πρώτη φορά, με ατομική προσπάθεια και σουτ του Στεργιώτη, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας, όπως έκανε και στο 38′, στο εναέριο βολέ του Μήτρου.

Ο Καλλιαμπάκος απέκρουσε με δυσκολία ένα σουτ στο 54′ και ένα ακόμα στο 60′, ενώ στην εξέλιξη της δεύτερης φάσης ο αντίπαλος επιθετικός πλάσαρε ψηλά άουτ σε κενή εστία, από το ύψος της μικρής περιοχής. Ενδιάμεσα (58′) ο Κουτσογκίλας Π. σέντραρε και ο Απειρανθίτης πλάσαρε με τη μία, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Παρά το εις βάρος της σκορ, η ομάδα μας συνέχισε να προσπαθεί ορθολογικά, βοηθούμενη σημαντικά από τα παιδιά που πέρασαν ως αλλαγή.

Ο δαιμόνιος Αλεξανδράκης στο 82′ έβαλε ένα προσωπικό γκολ μειώνοντας σε 3-1, ενώ το εκπληκτικό σουτ του Αυγέρη στο 85′ πέρασε εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Η πίεση από τον Απόλλωνα συνεχίστηκε και ο Αλεξανδράκης στο 90′ έδωσε την ασίστ στον Οικονομόπουλο, που με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 3-2.

Παίχτηκαν μόνο δυόμιση λεπτά στις καθυστερήσεις (σε ματς με 8 αλλαγές…), έτσι δεν προλάβαμε να προβληματίσουμε περαιτέρω την άμυνα του ΠΑΟ Ρουφ. Ο χαρακτήρας που βγάλαμε, ωστόσο, το πείσμα και η επιμονή στο ποδόσφαιρό μας, είναι τα στοιχεία που μπορούμε να κρατήσουμε.

Εχοντας βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις 6 πρώτες αγωνιστικές, με 4 εκτός έδρας ματς (εκ των οποίων τα τρία σε Διάνα, Ηλιούπολη, Ρουφ), ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 6η θέση με απολογισμό 9 βαθμών.

Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο (3/11, 15:00).

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π. (64′ Κουτσογκίλας Ε.), Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Παπαδόπουλος, Αγκόλι, Σταμάτης (57′ Απειρανθίτης), Μπαλαχτσής (53′ Αυγέρης), Στεργιώτης (53′ Οικονομόπουλος), Μήτρου, Αλεξανδράκης.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση