ΑΝΔΡΕΣ: Π. Φάληρο – Απόλλων 2-1

Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα, ένα σχετικά καλό στο πρώτο και ένα κακό στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας υπέστη οδυνηρή ήττα στο Π. Φάληρο, δεχόμενη δύο γκολ με κεφαλιές σε κόρνερ – η δεύτερη στο 89′. Διαβάστε αναλυτικά.

Με άδεια χέρια επέστρεψε ο Απόλλωνας από το Παλαιό Φάληρο, σε ένα παιχνίδι η εικόνα του οποίου στο πρώτο του μισό δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο.

Η ομάδα μας είχε υπό απόλυτο έλεγχο το ματς μέχρι το 45′, ήταν μπροστά στο σκορ, δεν απειλούνταν και με υπομονή αναζητούσε το δεύτερο γκολ, που θα της έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα.

Στο 19′ ο Αυγέρης απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο από αριστερά, γύρισε την μπάλα και αφού ο Παπουτσής την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του, ήρθε ο Αλεξανδράκης με αριστερό πλασέ να τη στείλει στα δίχτυα, για το 0-1.

Ο Αυγέρης στο 9′ με σουτ που πέρασε λίγο άουτ και ο Παπουτσής στο 41′, που είδε τον τερματοφύλακα να αποκρούει το πλασέ του, πρωταγωνίστησαν στις άλλες δύο πολύ καλές στιγμές του Απόλλωνα σε αυτό το διάστημα.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ στην πρώτη τους ευκαιρία και αναθάρρησαν, μπαίνοντας για τα καλά στη διεκδίκηση της νίκης.

Ηταν το 54ο λεπτό, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με κάκιστη αμυντική λειτουργία από τους παίκτες του Χρήστου Βλάχου.

Η ισοφάριση έφερε μια προσωρινή αντίδραση και σε διάστημα 5 λεπτών χάθηκαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες: στο 57′ ο Στεργιώτης από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ, ενώ θα έπρεπε να «σπάσει» την μπάλα, ενώ στο 62′ ο Οικονομόπουλος με προβολή «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα!

Αυτή η αντίδραση δυστυχώς έσβησε γρήγορα. Ενας νωθρός, ευάλωτος και αργός Απόλλωνας στο β’ μέρος, με χαμένες σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες, δεν έπειθε ούτε άξιζε να πάρει μια νίκη που φάνταζε πολύ πιθανή ως το 45′.

Σε ένα ανεξέλεγκτο έως άναρχο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί και πάτησαν περισσότερες φορές στη δική μας περιοχή, με τον Βασσάλο στο 70′ να αποκρούει πέναλτι, που σωστά καταλογίστηκε σε χέρι του Κούκου.

Ενα απευθείας φάουλ στο 78′ και ένα πλασέ από καλή θέση στο 81′ πέρασαν άουτ, όμως στο 89′ επαναλήφθηκε ό,τι και στο 54′: κόρνερ, ανενόχλητη κεφαλιά, γκολ, 2-1.

Ηταν η 12η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη για τον Απόλλωνα (5 ισοπαλίες, 7 ήττες – οι 3 με γκολ στο τέλος), που μετά το πολύ καλό του ξεκίνημα, έχει κατρακυλήσει πλέον στη 13η θέση και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ακολουθεί εντός έδρας «τελικός» με τη 14η Θύελλα Αγ. Δημητρίου (14/3, 15:00), σε ένα παιχνίδι που μόνο αν η ομάδα μας καταθέσει το πάθος και τη θέληση που έδειξε πολύ πρόσφατα απέναντι στους πρωτοπόρους Ρουφ και Ηλιούπολη, θα μπορέσει να έχει τύχη.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βασσάλος, Βλογιαννίτης (46′ Οικονομόπουλος), Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Αλεξανδράκης (68′ Σταμάτης), Απειρανθίτης, Παπουτσής, Αυγέρης (82′ Χαραλάμπους), Στεργιώτης (60′ Μήτρου).

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση