ΑΝΔΡΕΣ: Σε καλό δρόμο

Ο Απόλλωνας έδειξε καλά στοιχεία στο ματς της Κυριακής (7/9), κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις βγήκαν στο γήπεδο και αυτό είναι άλλωστε το ζητούμενο, να υπάρχει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Θετική ήταν η παρουσία των περισσότερων παικτών (ξεχώρισε ο «βενιαμίν» Λάμπης Κωνσταντάκης), με την ομάδα μας αυτή τη φορά να παρουσιάζεται πιο συμπαγής σε σχέση με τα φιλικά απέναντι σε Λυκόβρυση και Τριφυλλιακό, πιο δημιουργική, με μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι της, περισσότερες συνεργασίες και καλύτερη κυκλοφορία μπάλας.

Το σκορ μας αδικεί, καθώς δικό μας καθαρό και πολύ όμορφο γκολ στο 0-0 ακυρώθηκε ως οφσάιντ (ο σκόρερ Δημήτρης Παπουτσής έφυγε ξεκάθαρα από πίσω), ενώ αυτό που δεχθήκαμε στο 87′ –ενώ είχαν αλλάξει και οι τέσσερις της άμυνάς μας– προήλθε από αντικανονική θέση. Δυστυχώς, όμως, οι γηπεδούχοι δεν φρόντισαν να υπάρχει επίσημος διαιτητής.

Η ομάδα μας είχε προηγηθεί στο 61′, με γκολ-πέναλτι που κέρδισε ο Παπουτσής (τόσο καθαρό που το έδωσε και ο «διαιτητής» του Ατρομήτου) και αξιοποίησε ο Θωμάς Γκρέμο.

Εχουμε δουλειά ακόμα, είμαστε όμως σε καλό δρόμο και είναι βέβαιο ότι υπάρχουν δυνατότητες και υλικό για να φτιαχτεί μια ανταγωνιστική ομάδα.

Ο κόουτς Γιώργος Λαζάρου χρησιμοποίησε 22 παίκτες, καθώς για διάφορους λόγους έλειψαν οι Κουφός, Κοτσαύτης, Κούκος Β., Πετρακάκης, Καραογλάνης, Αλεξόπουλος, Μλαντένοφ και Γιουσίφ.

Πρώτο επίσημο τεστ το προσεχές Σάββατο (13/9) στην έδρα μας με τον Αρη Χολαργού, για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κτενιαδάκης, Αρτσάνος (74′ Κασσαβέτης), Φελέκης (72′ Κούκος Θ.), Παναγιώτου (78′ Πιτσίκαλης), Παπαγιαννόπουλος (56′ Μαρέντης), Παπουτσής (71′ Κανέλλος), Λισγάρης (73′ Τσεσμελής), Δημαλέξης (46′ Παππάς/78′ Ισμέρης), Γκρέμο (77′ Συγγρός), Κανδεράκης (59′ Γκάνιας), Κωνσταντάκης (53′ Γυφτέας).

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση