ΑΝΔΡΕΣ: Υπέγραψε ο Μπρούσαλης!

Γνωστός Απολλωνιστής ο έμπειρος επιθετικός, δεν γινόταν να μην ταιριάξουν τα χνώτα του με αυτά του συλλόγου μας!

Ο «Μπρου» ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Δόξας Βύρωνα, οι περισσότεροι ωστόσο τον έμαθαν από τη θητεία του στον Απόλλωνα Αθηνών και τη θυγατρική του, τον Απόλλωνα 2006.

Είχε σκοράρει μάλιστα εναντίον μας (δις) τη σεζόν 2008-09, όπως το έπραξε και μία ακόμα φορά τη σεζόν 2011-12, με τη φανέλα του Αίαντα Αθηνών.

Πέρσι ήταν μέλος του Αγίου Δημητρίου, που κέρδισε την άνοδο στην Α’ Αθηνών, ενώ στο πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου αγωνίστηκε στον Αστέρα Εξαρχείων.

Ο Απόλλων προχώρησε στην απόκτησή του κατόπιν σύμφωνης γνώμης προπονητών-διοίκησης, καθώς κρίνεται ότι ο Δημήτρης μπορεί να ταιριάξει στη φιλοσοφία του συλλόγου και, βέβαια, να βοηθήσει αγωνιστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις

Ο ίδιος μίλησε στο apollonhalandriou.gr:

«Η οργάνωση του συλλόγου, οι εγκαταστάσεις και το οικογενειακό κλίμα, είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που με οδήγησαν χωρίς δεύτερη σκέψη να έρθω στην ομάδα.

Αλλωστε, ο Απόλλων Κάτω Χαλανδρίου μου ήταν πάντα συμπαθής, λόγω της μεγάλης αγάπης που έχω για τον Απόλλωνα Αθηνών. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Θέλω να κλείσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο του Αστέρα Εξαρχείων που είχα την τιμή να είμαι παίκτης του, στον υπέροχο κόσμο του, στους πρώην συμπαίκτες-φίλους μου και να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα και γρήγορη ανάρρωση στον Θανάση, που το μυαλό όλων μας είναι δίπλα του στις δύσκολες στιγμές που περνάει».

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση