ΑΝΔΡΕΣ: MVP Οκτωβρίου ο Ιγνάτιος Αγκόλι!

Τέσσερις νίκες, δύο ήττες, ήταν ο απολογισμός του μήνα που πέρασε, με πέντε στις έξι πολύ ανταγωνιστικές εμφανίσεις. Παίκτης-βαρόμετρο, στυλοβάτης όλης αυτής της προσπάθειας, ο δικός μας Ιγνάτιος Αγκόλι, το… 6 το καλό του Απόλλωνα.

Ο πρώτος αρχηγός της ομάδας έχει παίξει σε όλα (9×90) τα φετινά επίσημα παιχνίδια και έχοντας καταθέσει τη μεγάλη του ποιότητα, σε συνδυασμό με τα ηγετικά του χαρακτηριστικά και το πάθος που τον διακρίνει, δείχνει τον δρόμο και στους υπόλοιπους.

Ο Ιγνάτιος είναι ο ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει και στον Απόλλωνα νιώθουμε τυχεροί για την απόφαση που ο ίδιος πήρε πριν 2,5 χρόνια να επιστρέψει στο σύλλογο απ’ όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία, καθώς εκτός του ταλέντου και της κλάσης του, πρόκειται και για υποδειγματικό χαρακτήρα.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως ο «Ίγνα» αναδείχθηκε και Παίκτης της Χρονιάς με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 (η χρονιά της κατάκτησης του τίτλου στη Β’ Κατηγορία), παίρνοντας με διαφορά την πρώτη θέση στη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ παικτών-τεχνικού επιτελείου-διοίκησης.

Ευχή μας είναι να είναι πάντοτε γερός και να έχει πάντα την ίδια διάθεση για ποδόσφαιρο και προσφορά στην ομάδα, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε και τα επόμενα χρόνια!

Μοιραστείτε: