Αντώνης Ταβερνάρης: Οι στόχοι σε Νέους και Παίδες

Σάββατο 09:30, Απόλλων – Ηλυσιακός (Παίδες)

Σάββατο 16:30, Απόλλων – Αλσούπολη (Ανδρες)

Κυριακή 09:30, Απόλλων – Παράδεισος (Νέοι)

Γράφει ο Αντώνης Ταβερνάρης

ΝΕΟΙ – ΕΦΗΒΟΙ

Το εφηβικό αυτή τη στιγμή απαριθμεί 70 αθλητές και ακόμα προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τα τμήματα και να δούμε σε πόσα πρωταθλήματα θα αγωνιστούν.

Προπονητές είναι οι Μάνος Κτενιαδάκης – Σταύρος Παναγιωτάκης και η προετοιμασία ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου, με διπλές προπονήσεις και αρκετά μεγάλη συμμετοχή.

Με τους Νέους έχουμε δύσκολη δουλειά φέτος. Στόχος είναι η πρόκριση αρχικά στους ομίλους των ισχυρών και εν συνεχεία στους 16 της διοργάνωσης.

Φέτος μπήκαν και οι ΠΑΕ στους ομίλους μας, στον δικό μας έχουμε Απόλλων Σμύρνης και Κηφισιά, όπως επίσης τον περσινό πρωταθλητή ΕΠΣΑ, τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Στην ομάδα Νέων γίνονται επιλογές και από τα άλλα τμήματα, έτσι στην αποστολή θα μπαίνουν οι παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση.

ΠΑΙΔΕΣ

Ο συνολικός αριθμός είναι περίπου 100 ποδοσφαιριστές και λειτουργούν 5 τμήματα, το αγωνιστικό έχει αρκετά μεγάλο ρόστερ. Προετοιμασία ξεκίνησαν και αυτοί στις 22 Αυγούστου, με διπλές προπονήσεις.

Προπονητές των τμημάτων είναι ο Μάνος Κανδεράκης, ο Μάνος Κτενιαδάκης και ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, με τον τελευταίο είμαστε μαζί στο αγωνιστικό. Αλλος ένας από τους προπονητές μας θα ξεκινήσει σε λίγο στους 2003.

Στο αγωνιστικό ισχύει το ίδιο με τους Νέους σε ό,τι αφορά στους στόχους. Και εδώ έχουμε ΠΑΕ στους ομίλους.

Απλά, όσα παιδιά μπαίνουν στην αποστολή, θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι παίζουν στην επί δύο σερί χρόνια πρωταθλήτρια ΕΠΣΑ…

Από το περσινό ρόστερ, μόνο 4 παιδιά είναι ίδια σε σύνολο 28. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δίνουν την καλύτερη εικόνα στους αγώνες, τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέματα συμπεριφοράς.

Καλή πρόοδο και στο σχολείο όλων των παιδιών, μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι κάποιοι δίνουν πανελλήνιες φέτος

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση