ΑΠΟΛΛΩΝ 2012-13: Η κλήρωση του πρωταθλήματος

Οι επίσημες υποχρεώσεις για την περίοδο 2012-13 ξεκινούν το Σάββατο (15/9), με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στους Αμπελοκήπους για τον α’ γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Ομως, είναι προφανές ότι βασικός στόχος της ομάδας μας είναι το πρωτάθλημα και από τη Δευτέρα (10/9) έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοί μας στον 3ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Ο Απόλλων εκπροσωπήθηκε στην κλήρωση της ΕΠΣ Αθηνών από τον πρόεδρο Αντώνη Μαραγκουδάκη και τον αντιπρόεδρο Σπύρο Γιασαφάκη.

Το… χέρι του τελευταίου (κάθε εκπρόσωπος κλήρωνε τον όμιλο για την ομάδα του), μας έφερε σε έναν όμιλο με πέντε γειτονικούς ή σχεδόν γειτονικούς συλλόγους (Νεοπεντελικό, Παράδεισο, Βριλήσσια, Λυκόβρυση, Αλσούπολη), πέντε από τα δυτικά προάστια (Κηπούπολη, ΑΕ Περιστερίου, ΑΕ Αιγάλεω, Φοίνικα Περιστερίου, Ανθούπολη), δύο από τα νότια (ΑΕ Γλυφάδας, ΓΣ Αργυρούπολης) και τρεις από το κέντρο (Θρίαμβο, Φωστήρα Καισαριανής, Λαρισαϊκό).

Ανθούπολη – Θρίαμβος
Παράδεισος – Βριλήσσια
ΑΕ Αιγάλεω – ΓΣ Αργυρούπολης
ΑΕ Περιστερίου – Φοίνικας Περιστερίου
Φωστήρας Καισαριανής – Λαρισαϊκός
Κηπούπολη – Αλσούπολη
Νεοπεντελικός – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Λυκόβρυση – ΑΕ Γλυφάδας

Με τις περισσότερες ομάδες έχουμε τεθεί αντιμέτωποι είτε στο πρόσφατο (ΑΕ Περιστερίου, Φοίνικας Περιστερίου, Παράδεισος, Λυκόβρυση), είτε στο μακρινό (Κηπούπολη, ΑΕ Αιγάλεω – πρώην Ζέφυρος, Φωστήρας Καισαριανής), είτε στο… πολύ μακρινό παρελθόν (Αλσούπολη, Νεοπεντελικός, Λαρισαϊκός, ΓΣ Αργυρούπολης), υπάρχουν πάντως και κάποιες με τις οποίες τουλάχιστον την τελευταία 15ετία δεν έχουν διασταυρωθεί οι δρόμοι μας, σε επίπεδο πρωταθλήματος (Θρίαμβος, Βριλήσσια, ΑΕ Γλυφάδας, Ανθούπολη).

Η κλήρωση από μόνη της δεν λέει απολύτως τίποτα, πέρα από μία αρχική «χαρτογράφηση» των αντιπάλων.

Αυτό που μας απασχολεί στον Απόλλωνα είναι να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι με τη σέντρα του πρωταθλήματος (29-30/9, εκτός έδρας με Νεοπεντελικό), το οποίο φέτος προμηνύεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και με πολλές συγκινήσεις.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά ευχόμαστε σε όλους τους (εντός των γραμμών και μόνο) αντιπάλους μας και ακόμα καλύτερη φυσικά στη δική μας ομάδα, που μετά από τρία χρόνια μεγάλης προσπάθειας ανέβηκε ξανά στη Β’ Κατηγορία.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση