Απόλλων – Κρόνος Αθηνών 0-1: Η μέρα που κοιμήθηκε ο Θεός

Πώς το είχε πει ο Οσιμ αυτό για την μπάλα; Όλοι γνωρίζουν, δεν χρειάζεται επανάληψη. Η ήττα που έκανε ο Απόλλωνας από τον Κρόνο, ήταν από τις… άγραφες.

Όχι γιατί και η ήττα δεν είναι στο πρόγραμμα, τρία αποτελέσματα παίζουν στο ποδόσφαιρο άλλωστε, αλλά για τον τρόπο που ήρθε.

Και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, φίλοι, ουδέτεροι και αντίπαλοι, ξέρουν: ο Κρόνος έπεσε από την Ακρόπολη, έμεινε όρθιος, βρήκε πορτοφόλι και το πορτοφόλι ήταν γεμάτο λεφτά.

Χωρίς ίχνος υπερβολής, το τελευταίο παιχνίδι για τον α’ γύρο, ήταν αυτό στο οποίο κάναμε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες και κερδίσαμε τα περισσότερα κόρνερ, από όλα όσα έχουμε παίξει μέχρι τώρα.

Δεν είναι δηλαδή ότι η ομάδα έπαιξε άσχημα, που άλλες φορές έχει παίξει και το έχουμε γράψει. Στο μισό γήπεδο παίχτηκε το ματς, η μπάλα όμως δεν ήθελε να μπει. Και δεν έχει και πολύ νόημα να καταγράψουμε μία προς μία τις ευκαιρίες, θα χαθεί ο λογαριασμός.

Ο Κρόνος έβγαλε μια καλή αντεπίθεση στο α’ ημίχρονο και αυτό ήταν. Συνεχώς σε θέση άμυνας, παραχώρησε γύρω στα 20 κόρνερ και ο τερματοφύλακάς του, χωρίς να κάνει την πολύ μεγάλη απόκρουση, ήταν σταθερός και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του, σε συνδυασμό ασφαλώς με τη δική μας αστοχία κι επιπολαιότητα.

Και στο 86’ «έκλεψε» και τους τρεις βαθμούς, όταν ο ποδοσφαιρικός θεός ξύπνησε από το λήθαργο και αποφάσισε να τιμωρήσει την καλύτερη ομάδα: απευθείας φάουλ, άνοιξε το τείχος, κάπου βρήκε η μπάλα, δοκάρι και μέσα…

Πετάξαμε στα σκουπίδια τη μεγάλη ανατροπή στο Χολαργό, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πλέον. Ενωμένοι και με ψηλά το κεφάλι, κοιτάμε το επόμενο.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.  Κτενιαδάκης
2.  Τζαλαγκόνια
3.  Φλωκιώτης
4.  Κοτσαύτης
5.  Φελέκης (89’ Λισγάρης)
6.  Μαραθός
7.  Αγγελοσόπουλος (62’ Γιαννόπουλος)
8.  Παππάς
9.  Κομνηνός
10. Χαμπέρης (70’ Αλεξόπουλος)
11. Κουφός

ΠΑΓΚΟΣ

12. Γκρέμο
13. Γιαννόπουλος
14. Αλεξόπουλος
15. Γιουσίφ
16. Μανασής
17. Λισγάρης
18. Δημαλέξης

Διαιτητής: Συναΐτης.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση