Απόλλων – Πράσινα Πουλιά 3-1: Μοναδικό κέρδος οι μικροί

Ο λόγος για τους Αλεξόδημο Δημαλέξη, Δημήτρη Παπουτσή και Μάνο Κανδεράκη, που έδειξαν ότι μπορούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας για την άνοδο.

Σχετικά με το παιχνίδι, παρασυρθήκαμε σε έναν νωθρό και ράθυμο ρυθμό μετά το 1-0 και η εμφάνισή μας ήταν μάλλον η χειρότερη της χρονιάς. Δεν χρειάζονται και πολλές αναλύσεις, για ένα ματς όπου οι τρεις πόντοι ήταν εκ των ουκ άνευ.

Ο Γιάννης Παππάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Αλεξόδημος Δημαλέξης με υπέροχο πλασέ έπειτα από ωραία πάσα του Γιαννόπουλου και ο Νίκος Κουφός, επίσης με πλασέ σε τετ α τετ που τον έβγαλε ο Παπουτσής, ήταν οι τρεις σκόρερ του Απόλλωνα, που χρειάστηκε να ισοφαριστεί για να ξυπνήσει από το λήθαργο και να επιβάλλει τη δεδομένη ανωτερότητά του.

Παιχνίδι που προσφερόταν για δοκιμές, άλλοι άρπαξαν την ευκαιρία τους και άλλοι όχι. Ο Δημαλέξης σε άμυνα και κέντρο, ο Παπουτσής στην επίθεση και ο Κανδεράκης στα χαφ, προσθέτουν αναμφισβήτητα λύσεις στην ομάδα, αρκεί να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Στα αξιοσημείωτα, η πρώτη φετινή εμφάνιση των Πασακόπουλου και Δούση, στα αρνητικά ο τραυματισμός του Μαραθού.

Το δύσκολο παιχνίδι με τον Αίαντα Αθηνών, στο ιδιαίτερο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος, είναι μπροστά μας και η επιστροφή από τιμωρία των Φλωκιώτη και Λισγάρη, πιθανώς και του Κομνηνού από τραυματισμό, είναι λόγοι αισιοδοξίας για την ομάδα μας, που κόντρα στα αδύναμα Πράσινα Πουλιά απογοήτευσε.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Κτενιαδάκης
2.   Μαραθός (46’ Κανδεράκης)
3.   Γκρέμο
4.   Κοτσαύτης
5.   Φελέκης
6.   Δημαλέξης
7.   Γιαννόπουλος
8.   Παππάς (55’ Πασακόπουλος)
9.   Παπουτσής
10. Κουφός
11. Αγγελοσόπουλος (65’ Δούσης)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Χαμπέρης
13. Γιάνκου
14. Κανδεράκης
15. Γιουσίφ
16. Παναγιώτου
17. Δούσης
18. Πασακόπουλος

Διαιτητής: Αθανασίου.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση