Γκολ στη Φτώχεια: Κρύος καιρός, ζεστές καρδιές!

Το φιλικό του Απόλλωνα Χαλανδρίου με την Εθνική Αστέγων μπορεί να μην είχε την επιθυμητή προσέλευση κόσμου, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, ωστόσο η ατμόσφαιρα ήταν παραπάνω από ζεστή και ο τελικός σκοπός επετεύχθη.

Το θερμόμετρο… φλέρταρε με τους 0 βαθμούς Κελσίου το βράδυ της Τετάρτης (28/12), καθιστώντας την επιχείρηση παρακολούθησης του φιλανθρωπικού αγώνα από την κερκίδα… εξτρίμ σπορ, ωστόσο το «Γκολ στη Φτώχεια» στέφθηκε από επιτυχία, αφού οι παρευρισκόμενοι προσήλθαν με τόσο καλή διάθεση που υπερκέρασαν το στόχο που είχε τεθεί.

Ολα τα έσοδα της εκδήλωσης, που κατόπιν εισήγησης των φιλοξενούμενών μας προήλθαν αποκλειστικά από την πώληση του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», διατέθηκαν απευθείας στους πολύ αξιοπρεπείς ανθρώπους που για 90 λεπτά ξέχασαν τα προβλήματά τους και πολύ απλά έπαιξαν ποδόσφαιρο μαζί μας και το ευχαριστήθηκαν όσο κι εμείς.

Περισσότερες πληροφορίες για τη «Σχεδία» μπορείτε να βρείτε στο http://www.shedia.gr/

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και με την προσφορά τους συνέβαλαν στο να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωση, η οποία προσδοκούμε να γίνει θεσμός.

Ευελπιστούμε την επόμενη φορά να βοηθήσει και ο καιρός, ώστε να καταστεί και πιο ευχάριστη η παρακολούθησή της!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που ανιδιοτελώς προέβαλαν τον αγώνα μας.

Το www.telesport.gr που κάλυψε ζωντανά το παιχνίδι, την «Πρωινή Γραμμή» του ΣΚΑΪ, την ΕΡΤ, το myxalandri.gr, το Match Money και www.matchmoney.com.gr, την Αξία, το www.axiaplus.gr, το rpntv.gr, τη Βραδυνή, το ΦΩΣ των Σπορ, την Ωρα για Σπορ, το pamebala.gr, το stoplekto.gr, το Αθλητικό Πνεύμα και όσα ακόμα που πιθανώς δεν υπέπεσαν στην αντίληψή μας – ας μας συγχωρέσουν.

Ευχαριστούμε και τους τρεις διαιτητές, τον γνωστό και καταξιωμένο Γιώργο Τσίπουρα, με τους νεαρούς συνεργάτες του, κυρίους Κοσκινά και Μαράνο.

Ξεχωριστό ευχαριστώ, τέλος, στο χορηγό μας ilovesouvlaki.gr για το πλούσιο δείπνο που παρέθεσε σε όλους τους ποδοσφαιριστές στο κλείσιμο της βραδιάς!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση