Δάφνη Αθ. – Απόλλων 2-5: Καλή αρχή με 5άρα

Τα παιχνίδια της κληρωτίδας έφεραν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Απόλλωνα στο ίδιο γήπεδο (Ρουφ) και με την ίδια αντίπαλο (Δάφνη Αθηνών), από την οποία αποκλείστηκε άδοξα στο κύπελλο.

Αυτή τη φορά όμως ήταν οι «κυανόλευκοι» που χαμογέλασαν, καθώς εμφανώς καλύτεροι συγκριτικά με το προ δύο εβδομάδων παιχνίδι, επιβλήθηκαν με το ευρύ 5-2.

Με καλό ρυθμό και με κερδισμένες αυτή τη φορά τις προσωπικές μονομαχίες, ο Απόλλων πήρε τρεις φορές το προβάδισμα στο α’ ημίχρονο, με σκόρερ τους Παναγιώτη Κομνηνό (0-1 15’, ασίστ Χαμπέρη), Παναγιώτη Αλεξόπουλο (1-2 32’) και Τάσο Χαμπέρη (2-3 43’, ασίστ Παππά).

Ενδιάμεσα, κι ενώ παίζαμε με κόντρα τον αέρα, η Δάφνη σκόραρε ουσιαστικά και στις δύο της ευκαιρίες, μία με απευθείας φάουλ για το 1-1 (23’) και μία με πέναλτι για το 2-2 (35’).

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας ήλεγξε το ρυθμό, η εστία του Γιουσίφ δεν απειλήθηκε και με περισσότερες δυνάμεις, αλλά και σημαντική βοήθεια από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, σημείωσε δύο ακόμα γκολ, «κλειδώνοντας» το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Ο Τάσος Χαμπέρης με απευθείας φάουλ στο 80’ και ο Ντίνος Αγγελοσόπουλος, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 82’, ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 2-5.

Νωρίτερα ο Κομνηνός είχε και δοκάρι, με τον Απόλλωνα σε γενικές γραμμές να ικανοποιεί με την εικόνα του και να μπαίνει με το δεξί στον 1ο όμιλο της Γ’ κατηγορίας.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Γιουσίφ
2.   Παππάς
3.   Φλωκιώτης
4.   Παναγιώτου
5.   Κοτσαύτης
6.   Μανασής
7.   Βορίκι (64’ Κουφός)
8.   Μαραθός
9.   Κομνηνός (81’ Αγγελοσόπουλος)
10. Χαμπέρης
11. Αλεξόπουλος (77’ Λισγάρης)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Κουφός
13. Γιαννόπουλος
14. Αγγελοσόπουλος
15. Κτενιαδάκης
16. Ντυράν Π.
17. Ντυράν Δ.
18. Λισγάρης

Διαιτητής: Τσουκαλάς.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση