Ήταν οι απάνθρωπες κλιματολογικές συνθήκες; Το πρωινό ξύπνημα; Το άγχος του πρώτου επίσημου παιχνιδιού;

Ό,τι κι αν ήταν, η εμφάνιση της ομάδας μας στην 1η φάση του Κυπέλλου κόντρα στη Δάφνη Αθηνών, χαρακτηρίζεται επιεικώς προβληματική, χωρίς να χωρούν δικαιολογίες. Είναι κάτι που δεν αλλάζει, έστω κι αν το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το απίστευτο λάθος του διαιτητή Μπακογιάννη.

Η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά, με το γκολ-φάουλ του Αλεξόπουλου στο 10’. Χωρίς να απειλείται πήγε στο ημίχρονο με 0-1, κάνοντας όμως πολλά λάθη κι έχοντας αργή ανάπτυξη στο παιχνίδι της.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ισοφαριστήκαμε, έπειτα από τραγικό λάθος στην άμυνα. Το 1-2 πάλι από τον Αλεξόπουλο, από παράλληλη μπαλιά του Γιαννόπουλου. Προβάδισμα που δεν χαρήκαμε για πολύ, καθώς από νέο «δώρο» της άμυνας ήρθε το 2-2.

Το σκορ δεν άλλαξε στο 90λεπτο, ούτε μετά την ημίωρη παράταση, με τις δύο ομάδες να έχουν μείνει με 10 παίκτες (αποβλήθηκε ο Φελέκης για τον Απόλλωνα) και εξαντλημένες να περιμένουν τα πέναλτι.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» ηττηθήκαμε με 5-4 (σκόραραν Κουφός, Μαραθός, Κοτσαύτης, Κομνηνός), όμως το νικητήριο πέναλτι της Δάφνης το σημείωσε ο παίκτης που είχε σουτάρει και το πρώτο, κάτι που αποτελεί… παγκόσμια πρωτοτυπία και συνιστά σαφή παράβαση κανονισμών.

Ο διαιτητής Μπακογιάννης παραδέχθηκε το λάθος του αναγράφοντας το συμβάν στο Φ.Α., ωστόσο η ομάδα μας δεν προχώρησε σε ένσταση.

Ο Απόλλωνας προβλημάτισε στην πρώτη του φετινή εμφάνιση και η τεχνική ηγεσία έχει πολλά να διορθώσει, προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 24 Σεπτεμβρίου.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.   Κτενιαδάκης
2.   Παναγιώτου (110’ Γκρέμο)
3.   Φλωκιώτης
4.   Κοτσαύτης
5.   Φελέκης
6.   Μανασής
7.   Γιαννόπουλος (75’ Αγγελοσόπουλος)
8.   Μαραθός
9.   Κομνηνός
10. Κουφός
11. Αλεξόπουλος (70’ Παππάς)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Παππάς
13. Αγγελοσόπουλος
14. Γκρέμο
15. Γιουσίφ

Διαιτητής: Μπακογιάννης.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση