Ελευθερούπολη – Απόλλων 0-2 (Νέοι): Τρίτη φετινή νίκη

Από ένα (οποιοδήποτε) παιχνίδι που έχει ώρα έναρξης τις 9.30 το πρωί, είναι δύσκολο να έχει κανείς απαιτήσεις για καλό θέαμα.

Τουλάχιστον η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Χαλανδρίου είχε την ουσία κι έφυγε από τη Νέα Ιωνία με νίκη 2-0 επί της Ελευθερούπολης.

Για την ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη σκόραρε πάλι ο αρχηγός Νίκος Μουστάκας, αποδεικνύοντας ότι διανύει περίοδο φόρμας, δεδομένου ότι και την προηγούμενη εβδομάδα είχε σημειώσει ακόμα δύο γκολ στη νίκη με 4-2 επί του Ερμή Ηρακλείου. Το άλλο γκολ από τον Δημήτρη Παπουτσή.

Η νίκη επί της Ελευθερούπολης ήταν η τρίτη φετινή για τον Απόλλωνα, σε σύνολο έξι αγωνιστικών, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Συνοπτικά, φέτος έχουν καταγραφεί η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την ΑΕ Ηρακλείου στην πρεμιέρα, η εκτός έδρας νίκη (4-1) επί της Αλσούπολης τη 2η αγωνιστική, η εντός έδρας ήττα (1-2) από τα Βριλήσσια 2 την 3η αγωνιστική, η εκτός έδρας ήττα (3-2) από τον ΟΦ Χολαργού την 4η αγωνιστική και η εντός έδρας νίκη (4-2) επί του Ερμή Ηρακλείου την 5η αγωνιστική.

Κόντρα στην Ελευθερούπολη έπαιξαν οι: Κασίδης (46’ Πολυκαλάς), Ντυράν (65’ Κανδεράκης), Κορναράκης, Βλογιαννίτης, Σανούδος, Τσούπανος, Χρόνης, Αλεφαντής, Παπουτσής, Μουστάκας, Πέτοβιτς.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση