ΕΦΗΒΟΙ: Σε καλό δρόμο τα παιδιά του «Λύμπε»!

Πολύ καλή εμφάνιση για τους Εφηβους του Απόλλωνα, που δικαιούνταν τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Γέρακα (2-2).

Η ομάδα μας προηγήθηκε δύο φορές, με τέρματα των Γ. Ψυκαράκη και Καρίμ, ισοφαρίστηκε όμως ισάριθμες στο τέλος του κάθε ημιχρόνου.

Ο κόουτς «Λύμπε» έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και το γεγονός ότι η ομάδα του κυκλοφορεί σωστά την μπάλα, κάτι που θέλει να το περάσει ως φιλοσοφία, ανεξαρτήτως σκορ και αντιπάλου.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει η παρουσία του Μιχάλη Βλασσόπουλου, που αγωνίστηκε κανονικά ενισχύοντας τους συμπαίκτες του, παρά την απώλεια του πατέρα του.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατεράκης, Τεχλεμτζής, Σκόντζος, Νίκας, Καλημέρης, Ψυκαράκης Ν., Αλαφοστέργιος, Βλασσόπουλος, Παπαθανάσης, Ψυκαράκης Γ., Οικονόμου.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Ζάχος, Καρίμ, Γιαννούλης, Λουκίσσας, Μήτρου, Κασεμπάι.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα μας είχε ηττηθεί με 2-1 από τις Κυανέρυθρες Ακαδημίες, σε παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο κάναμε τα πάντα λάθος!

Ανεβάσαμε στροφές στο δεύτερο και παρότι δεν παίξαμε πολύ καλά, είχαμε ένα δοκάρι, τρία τετ α τετ και δύο άστοχα σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής!

Το γκολ του Απόλλωνα για την ισοφάριση το σημείωσε ο Καρίμ. Οι αντίπαλοι προηγήθηκαν σε φάση που είχαμε παίκτη πεσμένο στο έδαφος (και παρότι ο προπονητής τους, προς τιμήν του, φώναξε να βγει η μπάλα άουτ), για να πάρουν τη νίκη με πέναλτι που κανείς δεν κατάλαβε τι έδωσε ο διαιτητής.

«Αξίζαμε κάτι παραπάνω αλλά περιμένω πολλά περισσότερα από τους παίκτες μου», δήλωσε μετά το ματς ο Παναγιώτης Λυμπερόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κασεμπάι, Κατσαρέλιας, Νίκας, Ντισεμέν, Τεχλεμτζής, Ψυκαράκης Ν., Οικονόμου, Γιαννούλης, Ψυκαράκης Γ., Καλημέρης, Καρίμ.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν: Βλασσόπουλος, Μήτρου, Σκόντζος, Ζάχος, Νεμρί, Τσαφούρος.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση