Ηράκλειο – Απόλλων 1-2 (Νέοι): Ωραία νίκη, άσχημο φινάλε

Το επεισόδιο που δημιουργήθηκε αφού ο διαιτητής είχε σφυρίξει τη λήξη του αγώνα και οι δύο ομάδες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια, είναι έξω από τη δική μας φιλοσοφία…

… και τουλάχιστον σε εμάς προκαλεί προβληματισμό, τέτοιο που επισκιάζει το (όποιο) αποτέλεσμα.

Εννοείται ότι αξίζουν χίλια μπράβο σε όλους σχεδόν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, που (όπως και οι περισσότεροι των αντιπάλων) λειτούργησαν πυροσβεστικά, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όπως βέβαια έκαναν, ως όφειλαν, και οι προπονητές των δύο ομάδων.

Όμως, ως σύλλογος, δεν γίνεται να κλείσουμε τα μάτια σε έστω και μεμονωμένες συμπεριφορές που δεν μας εκφράζουν και είναι καταδικαστέες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά τις ελλείψεις και τις ατυχίες με τις αναγκαστικές αλλαγές, η ομάδα μας επικράτησε 2-1, με τέρματα των Δημήτρη Παπουτσή στο πρώτο ημίχρονο και Μάνου Κανδεράκη στην επανάληψη, με το Ηράκλειο να μειώνει στο τέλος.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Ταβερνάρη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και με τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και, ως πρότινος τουλάχιστον, 2η στη βαθμολογία.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση