Κρόνος Αθηνών – Απόλλων 1-2: Το τελειώσαμε όπως έπρεπε

Την 22η νίκη του σε 30 αγωνιστικές, με τον τελικό απολογισμό των 70 βαθμών, με 68 γκολ υπέρ και 21 κατά, να κρίνεται άκρως ικανοποιητικός.

Η ομάδα μας αφήνει πίσω τη Γ’ κατηγορία, με την προοπτική να αργήσει πολύ να την ξαναδεί…

Θεωρητικά αδιάφορο ήταν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2011-12, όμως οι ποδοσφαιριστές μας μόνο έτσι δεν το αντιμετώπισαν.

Μετά από ένα «μουδιασμένο» πρώτο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο ο γκολκίπερ Μανώλης Κτενιαδάκης αποσόβησε σε τετ α τετ το 1-0, ο Απόλλωνας έγινε το απόλυτο αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο.

Γύρισε την μπάλα, δημιούργησε ευκαιρίες και αφού του ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Αλεξόπουλου, μετά από πάσα του τελευταίου προήλθε το 0-1 στο 37’, αφού ο Κομνηνός δεν είχε πρόβλημα να τελειώσει τη φάση απέναντι στον τερματοφύλακα.

Ο «Κόμνη» με υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ έγραψε το 0-2 στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) και το ματς ουσιαστικά «κλείδωσε» κάπου εκεί, αφού η ομάδα μας πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να χάσει ένα τέτοιο προβάδισμα, σε οποιοδήποτε ματς.

Ηταν το 18ο φετινό γκολ του 15χρονου Πάνου Κομνηνού, στο πρώτο του πρωτάθλημα με την αντρική ομάδα και σε 26 συμμετοχές. Οχι κι άσχημα, ε;

Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ανέβει πολύ ψηλότερα, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, αλλά και αν δεν επικρατούσαν συνθήκες… μίνι καύσωνα, καταμεσήμερο στην Αλεπότρυπα.

Αντί για 0-3 ή 0-4, τελικά δεχθήκαμε το 1-2 στις καθυστερήσεις, με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη με τη σέντρα.

Μία καθ’ όλα επιτυχημένη χρονιά έκλεισε με τον τρόπο που μας άρμοζε. Από την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκινά ο προγραμματισμός για την επόμενη, αν και μόνο «αυτοκτονικές» τάσεις και επιλογές θα διακόψουν την ξεκάθαρα ανοδική πορεία του συλλόγου…

ΕΝΔΕΚΑΔΑ

1.  Κτενιαδάκης
2.  Τζαλαγκόνια (24’ Γκρέμο)
3.  Φλωκιώτης
4.  Κοτσαύτης
5.  Λισγάρης
6.  Μαραθός (67’ Γιαννόπουλος)
7.  Γιάνκου
8.  Παππάς
9.  Κομνηνός
10. Χαμπέρης
11. Αλεξόπουλος (60’ Κουφός)

ΠΑΓΚΟΣ

12. Γκρέμο
13. Γιαννόπουλος
14. Κουφός
15. Δούσης
16. Μανασής
17. Δημαλέξης
18. Πασακόπουλος

Διαιτητής: Κολλιάκος.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση