Ο «Λύμπε» επέστρεψε στον Απόλλωνα

Ο «Λύμπε» είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2008 και αφού την επόμενη σεζόν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Γλυκών Νερών (2009-’10), της ΑΕ Χαλανδρίου (2010-2012) και του ΓΣ Καισαριανής (2013), συμβάλλοντας στις ανόδους των δύο τελευταίων στην Α’ Αθήνας.

Στα 25 του επιστρέφει πιο ώριμος και γεμάτος εμπειρίες, αποφασισμένος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

«Ο Απόλλωνας που ήξερα με τον σημερινό Απόλλωνα, δεν έχουν καμία σχέση. Εχουν γίνει άλματα προς τα μπροστά και γι’ αυτό επιστρέφω, θέλω πολύ να είμαι κι εγώ μέλος μιας ομάδας στην οποία γίνεται τρομερή δουλειά. Ετσι θα έπρεπε να είναι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…», δηλώνει στο apollonhalandriou.gr ο Παναγιώτης, που μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε όλες τις θέσεις του άξονα.

«Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξαν επίσης οι συζητήσεις που είχα με δυο-τρεις παλιούς μου συμπαίκτες, οι οποίοι είναι ακόμα στην ομάδα, η θετική προσέγγιση από τον προπονητή και τα όσα άκουσα από τους διοικούντες, που για να πω την αλήθεια δεν τα περίμενα», τονίζει ο «Λύμπε» και καταλήγει:

«Στόχος είναι να παίξουμε καλή μπάλα και να σταθούμε επάξια στην κατηγορία. Προσωπικό μου κίνητρο και πιστεύω όλης της ομάδας, το ότι μας έχουν όλοι ξεγραμμένους…».

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση