Παίκτες του μήνα: Δίδυμο που… σκοτώνει!

Οι καλοί μήνες είναι ο κανόνας στον φετινό Απόλλωνα, έτσι και ο Ιανουάριος, διάστημα στο οποίο η ομάδα μας μέτρησε 4/4 νίκες.

Ηταν, μετά τον Νοέμβριο, ο δεύτερος αλάνθαστος μήνας του Απόλλωνα.

Όπως και τότε (Λαύρα 1-0 εντός, Αστέρας Ζωγράφου 2-0 εντός, Μελίσσια 5-0 εκτός, Βριλήσσια 3-0 εντός), έτσι και τον Ιανουάριο, η εστία μας κρατήθηκε ανέπαφη. Ένα επίτευγμα που πιστώνεται σε όλη την ομάδα, αλλά και λίγο περισσότερο στην αμυντική μας γραμμή.

Ο Αλέξανδρος loco Παναγιώτου και ο Κώστας Ψάλλας, διανύουν μία πολύ καλή περίοδο σε ατομικό επίπεδο, με σταθερές εμφανίσεις, χωρίς λάθη και αμέτρητες κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες.

Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά στις κινήσεις τους, έχουν προσδώσει ηρεμία και ασφάλεια στην ομάδα, που με μόλις 9 γκολ παθητικό σε 17 αγωνιστικές, διαθέτει την καλύτερη άμυνα του ομίλου.

Ο Απόλλωνας δέχθηκε γκολ και στις 3 πρώτες αγωνιστικές, αλλά μόνο στις 3 από τις 14 που ακολούθησαν.

Με κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ψάλλα-Παναγιώτου, δε, δεν έχει δεχθεί κανένα, σε όλο το πρωτάθλημα!

Δικαιωματικά, λοιπόν, ήρθε και γι’ αυτούς η στιγμή της βράβευσης, ως «Παίκτες του μήνα».

Ο loco είναι (όπως οι περισσότεροι, άλλωστε) γέννημα-θρέμμα Απόλλων και στα 23 του σήμερα είναι από τα πιο έμπειρα παιδιά της ανδρικής ομάδας, καθώς από τα 15 του άρχισε να παίρνει τις πρώτες του εικόνες από τους μεγάλους.

Μαχητής από τους λίγους, ασυμβίβαστος με την ιδέα της ήττας, ξέρεις ότι θα μπει στον αγωνιστικό χώρο και θα δώσει το 200%.

Ο Κώστας, 23 χρονών και αυτός, ήρθε πέρσι τον Ιανουάριο από τον Χολαργό και γρήγορα έγινε και αυτός Απόλλωνας.

Σε ένα περιβάλλον όπου δεν αρκεί μόνο να είσαι καλός παίκτης, έχουμε να κάνουμε με έναν εκπληκτικά καλό χαρακτήρα, που έχει κερδίσει τους πάντες.

Και έχει δικαιώσει απόλυτα τον κόουτς Χρήστο Βλάχο για την επιλογή του, καθώς και ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι και σε διαφορετικές θέσεις μπορεί να αγωνιστεί, με πολύ μεγάλη συνέπεια.

Αλέξανδρος Παναγιώτου: «Το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα, καθώς σε αυτό αντικατοπτρίζονται οι ώρες που περνάμε στο γήπεδο, εγώ και οι συμπαίκτες μου. Ερχεται σε μια στιγμή που σε προσωπικό επίπεδο έχω πιάσει πολύ καλά στάνταρ απόδοσης και μου δίνει κίνητρο για να προσπαθήσω ακόμα πιο σκληρά.

Το αφιερώνω σε όλα τα παιδιά, που είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Καθώς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, όλοι μαζί στοχεύουμε πάντα όλο και πιο ψηλά.

Δεν επαναπαυόμαστε και θα κάνουμε το παν ώστε να φέρουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει».

Κώστας Ψάλλας: «Συμπληρώνοντας ένα χρόνο στην ομάδα, νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αλλά και για την πολύ καλή συνεργασία που έχω με τους συμπαίκτες μου.

Το βραβείο αυτό μου δίνει χαρά και ικανοποίηση για τις προσπάθειες που καταβάλω, ωστόσο αποτελεί και ένα κίνητρο να συνεχίσω να προσπαθώ να βελτιώνομαι, ώστε να βοηθήσω ακόμα περισσότερο σε αυτόν τον δύσκολο στόχο που έχουμε θέσει όλοι μαζί σαν ομάδα.

Θεωρώ ότι όπλο του Απόλλωνα είναι το γεγονός ότι στηρίζεται στο σύνολό του και όχι σε πρόσωπα. Ετσι, θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο τόσο στους τραυματίες της ομάδας, τους οποίους περιμένουμε να επιστρέψουν σύντομα στη δράση, όσο και στον Στέλιο, ο οποίος παρά τον ιδιαίτερο για εκείνον μήνα ήταν παρών και μας βοήθησε πολύ.

Στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το μεγαλύτερο βραβείο: την άνοδο ως πρωταθλητές στην Α’ Κατηγορία».

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΣΕΖΟΝ 2017-18

Σεπτέμβριος: Θάνος Κούκος
Οκτώβριος: Νίκος Οικονομόπουλος
Νοέμβριος: Φώντας Σταμάτης – Νίκος Οικονομόπουλος
Δεκέμβριος: Ιγνάτιος Αγκόλι
Ιανουάριος: Αλέξανδρος Παναγιώτου – Κώστας Ψάλλας

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση