Παίκτες του Μήνα: Παπουτσής & Μπαλαχτσής!

Ήταν ένας μήνας με καλές και λιγότερο καλές στιγμές για την ομάδα μας: δύο κομβικές νίκες στο πρωτάθλημα (Δόξα Βύρωνος και Δάφνη Π. Φαλήρου), δύο ήττες από ισάριθμα φαβορί της Α’ Κατηγορίας (Αγία Παρασκευή και Πετράλωνα) και μια ισοπαλία, με αποκλεισμό στα πέναλτι, στους «16» του Κυπέλλου (Κένταυρος).

Στον Απόλλωνα, ωστόσο, δεν τα μετράμε όλα βάσει αποτελεσμάτων. Ασφαλώς και είναι σημαντικά, όμως όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα έχουν μάθει πλέον να τους ενδιαφέρει και ο τρόπος που έρχονται (ή όχι) αυτά.

Το ποδόσφαιρο που επιχειρεί να παίξει ο Απόλλωνας, με τον Χρήστο Βλάχο στον πάγκο, απαιτεί παίκτες ικανούς να αντιλαμβάνονται το ίδιο το παιχνίδι, πρόθυμους να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε συνθήκη χρειαστεί, ταλαντούχους φυσικά και με ξεκάθαρα ομαδικό πνεύμα.

Ο… πολυθεσίτης φέτος Δημήτρης Παπουτσής (εξτρέμ, μπακ, σέντερ φορ!) και ο δυναμικός χαφ Κώστας Μπαλαχτσής συγκεντρώνουν όλα αυτά τα στοιχεία: είναι παίκτες του προπονητή και από το ξεκίνημα της χρονιάς έχουν διακριθεί για τη σταθερότητα στην απόδοσή τους, που τον Νοέμβριο έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα και για τους δύο.

Κάπως έτσι, τιμήθηκαν αμφότεροι με το βραβείο του Παίκτη του Μήνα, καθώς δεν είναι μόνο οι αγώνες (5/5 συμμετοχές και οι δύο, με 2 γκολ για τον Κώστα) αλλά και οι προπονήσεις που έδωσαν το 100% του εαυτού τους για την ομάδα.

Συγχαρητήρια Δημήτρη, συγχαρητήρια Κώστα!

Δημήτρης Παπουτσής: «Σίγουρα για έναν ποδοσφαιριστή το να είναι πολύτιμος και σημαντικός για την ομάδα του, του δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Θα ήθελα, ωστόσο, να μη σταθώ τόσο στο βραβείο, όσο στην ομάδα και αυτό που έχει καταφέρει φέτος, από 29 Ιουλίου μέχρι τώρα.

Με την πορεία μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του Απόλλωνα, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σταθούμε αξιοπρεπέστατα στην κατηγορία, παίζοντας όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Με νεαρά παιδιά, με καινούριους παίκτες, με ελλείψεις και τραυματίες, αυτή η ομάδα αποδεικνύει ότι η θέση της είναι σε αυτή την κατηγορία και όλο αυτό είναι αποτέλεσμα πολύ μεγάλης δουλειάς των συμπαικτών μου, που όλοι τους είναι μοναδικοί τύποι και έχουμε φτιάξει ένα σύνολο-οικογένεια, του Χρήστου Βλάχου, που όσο απαιτητικός κι αν είναι μας έχει κάνει ομάδα και μας έμαθε ποδόσφαιρο, του Πέτρου Αντωνίου, του Ανδρέα Ντούση και της διοίκησης».

Κώστας Μπαλαχτσής: «Αρχικά, ευχαριστώ τους προπονητές μου για αυτό το βραβείο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα, αφού αποτελεί ένα είδος επιβράβευσης της προσπάθειάς μου αυτή τη χρονιά. Στόχος μου είναι να το κερδίσω κι άλλες φορές μέσα στη σεζόν, βοηθώντας έτσι και την ομάδα μου να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

Θα ήθελα να το αφιερώσω στον φίλο μου τον Μάριο Καλλιαμπάκο, που είναι τραυματίας και δεν μπορεί να μας βοηθήσει τον τελευταίο καιρό. Του εύχομαι περαστικά και να επιστρέψει κοντά μας όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Σεπτέμβριος 2016Γιώργος Γαλανόπουλος – Βασίλης Κούκος
Οκτώβριος 2016Μάνος Κτενιαδάκης – Γρηγόρης Σύρακας
Νοέμβριος 2016Γιάννης Βλάχος
Δεκέμβριος 2016Δημήτρης Παπουτσής
Ιανουάριος 2017Μάνος Κανδεράκης – Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
Φεβρουάριος 2017Μάνος Κανδεράκης
Μάρτιος 2017Γιώργος Γαλανόπουλος
Απρίλιος 2017Ολη η Ομάδα
Σεπτέμβριος 2017Θάνος Κούκος
Οκτώβριος 2017Νίκος Οικονομόπουλος
Νοέμβριος 2017Φώντας Σταμάτης – Νίκος Οικονομόπουλος
Δεκέμβριος 2017Ιγνάτιος Αγκόλι
Ιανουάριος 2018Αλέξανδρος Παναγιώτου – Κώστας Ψάλλας
Φεβρουάριος 2018Διονύσης Κουστουμπάρδης
Μάρτιος 2018Στέλιος Μήτρου
Απρίλιος 2018Σταύρος Συγγρός
ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
2017-18
Ιγνάτιος Αγκόλι
Νίκος Οικονομόπουλος
Στέλιος Μήτρου
Σεπτέμβριος 2018Γιάννης Αλεξανδράκης
Οκτώβριος 2018Ιγνάτιος Αγκόλι
Νοέμβριος 2018Δημήτρης Παπουτσής – Κώστας Μπαλαχτσής
Μοιραστείτε: