Παίκτης του Μήνα: Γιάννης Αλεξανδράκης!

Δύο ασίστ-έτοιμα γκολ απέναντι στη Λυκόβρυση, ένα γκολ και μία ασίστ στο Ρουφ, ήταν τα highlights του 17χρονου εξτρέμ, στις τέσσερις συμμετοχές του τον Οκτώβριο στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο Γιάννης, που κατέκτησε 3 βραβεία πέρσι (Σεπτέμβριος, Ιανουάριος, Απρίλιος 2018) και σχεδόν παμψηφεί αναδείχθηκε Καλύτερος Νέος Παίκτης της χρονιάς, έχει μπει με… σπασμένα φρένα και φέτος, ταλαιπωρώντας τους αντίπαλους μπακ.

Σε ένα από τα παιδιά που από μικρά μεγαλώνουν μαζί μας, έχοντας περάσει εδώ και 1,5 χρόνο σχεδόν το κατώφλι της πρώτης ομάδας, ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και με σταθερά βήματα να υλοποιεί τους στόχους που έχει θέσει στη ζωή του!

Γιάννης Αλεξανδράκης

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη συγκεκριμένη βράβευση! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση, για την καθημερινή τους στήριξη.
 
Κυρίως θα ήθελα να σταθώ στους προπονητές μου, που κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας με βοήθησαν να αλλάξω τη νοοτροπία μου και να βελτιωθώ όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως προσωπικότητα.
 
Το βραβείο μπορεί να είναι ατομικό, αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει συνδυαστεί με τη σταθερά καλή και ανοδική πορεία της ομάδας!
 
Επίσης, είναι κάτι που μου δίνει κίνητρο για να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο, να ανεβάσω την απόδοσή μου ατομικά και ταυτόχρονα να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση