Παίκτης του Μήνα: Γιάννης Αλεξανδράκης!

Από καθιερώσεως του βραβείου, δεν είχε υπάρξει μήνας που να μην περιλαμβάνει νίκη για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Το 2019 ξεκίνησε πολύ στραβά, με τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνου, και δυστυχώς συνεχίστηκε με άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Επειδή, όμως, «όλα έχουν ομορφιά αλλά δεν την βλέπουν όλοι» (Κομφούκιος), η μιζέρια δεν ταιριάζει στην ομάδα μας και η τελετή για τον «Παίκτη του Μήνα» έγινε κανονικά, με τον Γιάννη Αλεξανδράκη να κατακτά το δεύτερο βραβείο του, έχοντας ξεχωρίσει σε προπονήσεις και αγώνες.

Στην πρώτη του χρονιά στην ανδρική ομάδα, ο Γιάννης άρπαξε από νωρίς τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και μετράει ήδη 1.165′ συμμετοχής, με 2 γκολ, 2 κερδισμένα πέναλτι και ακατάπαυστο τρέξιμο και διάθεση για συνεισφορά τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για ένα ακόμα «προϊόν» της ακαδημίας του Απόλλωνα, όπως άλλωστε το 80% των παικτών που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή την πρώτη ομάδα, συνεπώς η διαρκής εξέλιξή του είναι που μας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους αλλά και σίγουρους για τη δουλειά που συντελείται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο Γιάννης Αλεξανδράκης μίλησε στο apollonhalandriou.gr για το δεύτερο φετινό του βραβείο: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο για τη βράβευσή μου, καθώς και τους συμπαίκτες μου που με βοηθούν καθημερινά να γίνομαι καλύτερος! Ο Ιανουάριος ήταν ένας αρκετά δύσκολος μήνας για την ομάδα μας, λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων και των συνεχόμενων τραυματισμών, όμως πιστεύω πως μέσω των εμπειριών που αποκομίσαμε από τα συγκεκριμένα παιχνίδια και της σκληρής καθημερινής προσπάθειας που καταβάλουμε στην προπόνηση, θα επιστρέψουμε πολύ σύντομα στις επιτυχίες!».

Πολλά συγχαρητήρια Γιάννη! Υγεία να έχεις πάντα και να συνεχίσεις με την ίδια αφοσίωση στις σχολικές σου υποχρεώσεις πρώτα απ’ όλα και μετά και στις ποδοσφαιρικές!

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 2018-19

Σεπτέμβριος:Γιάννης Αλεξανδράκης

Οκτώβριος:Ιγνάτιος Αγκόλι

Νοέμβριος:Δημήτρης Παπουτσής – Κώστας Μπαλαχτσής

Δεκέμβριος:Φραγκίσκος Στεργιώτης

Ιανουάριος:Γιάννης Αλεξανδράκης

Μοιραστείτε: