Παίκτης του μήνα: Ιγνάτιος Αγκόλι… δαγκωτό!

«Παίκτης του Μήνα» για τον Δεκέμβριο αναδείχθηκε ο Ιγνάτιος Αγκόλι.

Σε αυτό το διάστημα ξεδίπλωσε στο γήπεδο τα ηγετικά του χαρακτηριστικά και με τη δεδομένη του ποιότητα, που τον κατατάσσει αναμφισβήτητα στους κορυφαίους της κατηγορίας, ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στα τρία ματς της ομάδας μας, τόσο στις δύο νίκες (Αρμενική, Αττικός) όσο και στην ήττα (Κηπούπολη).

Ο 24χρονος σήμερα Ιγνάτιος έφυγε στα 15 του από τον Απόλλωνα με προορισμό τον Ατρόμητο Αθηνών κι επέστρεψε ακριβώς ένα χρόνο πριν, έχοντας καταγράψει πολλά… χιλιόμετρα στα γήπεδα της Β’ και Γ’ Εθνικής, με τις φανέλες των Θρασύβουλου, Ηλυσιακού, Μανδραϊκού, Ατρόμητου Πειραιά και Αστέρα Βάρης.

Από την πρώτη στιγμή, όπως άλλωστε περιμέναμε, «έδεσε» με το σύνολο και φέτος, μάλιστα, ψηφίστηκε στην τριάδα των αρχηγών.

«Μοτεράκι» στα χαφ, σχεδόν αλάνθαστος με την μπάλα στα πόδια, απλός, δυνατός και πεισματάρης, ο Ιγνάτιος υπήρξαν στιγμές τον Δεκέμβριο που τράβηξε τους συμπαίκτες του και όλη την ομάδα, υποχρεώνοντας τον κόουτς Χρήστο Βλάχο να επισημάνει ότι επρόκειτο για τον πιο μεστό του μήνα στον ένα χρόνο συνεργασίας τους.

Ο «Ιγνα» μίλησε στο apollonhalandriou.gr για τη βράβευσή του και προσδιόρισε τους στόχους για τη συνέχεια, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο

«Νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί όταν σε βραβεύει η ίδια σου η ομάδα συνειδητοποιείς ακόμα περισσότερο ότι βάζεις κι εσύ το λιθαράκι σου στην πολύ σημαντική και δύσκολη προσπάθεια στο να πετύχει το στόχο της, που είναι να ανέβει κατηγορία. Είναι κάτι που μου δίνει περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια. Μέσα από τον ομαδικό στόχο επιτυγχάνει κανείς και τον προσωπικό. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να δίνω το 100% του εαυτού μου σε ό,τι μου ζητηθεί».

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση