Παίκτης του μήνα: Κανδεράκης & Αντωνόπουλος οι εκλεκτοί!

Στον Απόλλωνα χαιρόμαστε κάθε φορά που μπαίνει καινούριος μήνας, γιατί ξέρουμε ότι έρχεται η ώρα να βραβεύσουμε παιδιά που κάθε μέρα μας κάνουν υπερήφανους, με την αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόουτς Χρήστος Βλάχος ήρθε σε δύσκολη θέση, αναφορικά με τους παίκτες που θα λάμβαναν την ηθική αυτή ανταμοιβή αλλά και ένα βραβείο που ό,τι κι αν κάνουν στη ζωή τους, θα το έχουν για να θυμούνται.

Οι υποψήφιοι ήταν αρκετοί και αυτό από μόνο του φωτογραφίζει την καλή εικόνα της ομάδας, σε προπονήσεις και αγώνες.

Δύο παιδιά, τελικώς, κρίθηκε ότι ξεχώρισαν λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Παιδιά, στην κυριολεξία: ο 20χρονος Μάνος Κανδεράκης και ο 16χρονος Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

ΜΑΝΟΣ ΚΑΝΔΕΡΑΚΗΣ

Από τα πλέον αγαπητά μέλη της οικογένειας του Απόλλωνα -ψηφισμένος άλλωστε στην τριάδα των αρχηγών από τους συμπαίκτες του- διανύει μία εξαιρετική σεζόν και αποτελεί βαρόμετρο για την εικόνα της ομάδας.

Τρέχει από δω, τρέχει από κει, οργανώνει, πιέζει, κλέβει, μαρκάρει, δημιουργεί (μακράν πρώτος σε ασίστ!), ξανατρέχει, ο Μάνος είναι αν όχι ο καλύτερος, τότε χωρίς αμφιβολία ο πιο βελτιωμένος παίκτης του Απόλλωνα, σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Από μικρό παιδάκι τον ζούμε και τον… μεγαλώνουμε, αποτελεί πηγή ενέργειας και ζωντάνιας, όντας μέσα στο χαμόγελο – που καμιά φορά παρεξηγείται. Αλλά, αλήθεια, τι θέλουμε εμείς από τα παιδιά μας (από τα πολύ-πολύ μικρά) στον Απόλλωνα…;

Να το ευχαριστιούνται, αυτό θέλουμε πάνω απ’ όλα!

Ο Μάνος στελεχώνει την πρώτη ομάδα από τα 15 του και παρότι μικρός (1996 γεννηθείς) σε ηλικία, είναι από τους πιο έμπειρους πια μέσα στα αποδυτήρια, έχοντας περίπου 120 παιχνίδια στην πλάτη του.

Από πέρσι, δε, είναι μέλος του προπονητικού τιμ της ακαδημίας, ολοκληρώνοντας παράλληλα και τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ.

Τι σημαίνει αυτό το βραβείο για σένα, Μάνο;

Το βραβείο αυτό για μένα σημαίνει πολλά, σε μία τόσο ζόρικη ποδοσφαιρική χρονιά για το σύλλογό μας. Αρχικά, είναι βέβαιο πως η προσπάθειά μου, αν και ανταμείβεται, δεν τελειώνει εδώ. Ισα-ίσα, αυτό το βραβείο αποτελεί κίνητρο και μου δίνει δύναμη για μια ακόμα καλύτερη πορεία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Πού θα ήθελες να το αφιερώσεις;

Προφανώς και οι άνθρωποι που θέλω να το μοιραστώ ειναι οι συμπαίκτες μου και όλοι όσοι είναι κοντά στο σύλλογο και μας στηρίζουν! Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το κλίμα αλλά και οι παροχές της ομάδας είναι ιδανικές για να μπορέσεις μέσα σε αυτό να δουλέψεις σκληρά και να γίνεις καλύτερος.

Τι πιστεύεις για τη συνέχεια της σεζόν;

Πιστεύω πως εάν η ομάδα μας μείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της, θα έχει μοναδικό αντίπαλο τον κακό της εαυτό! Θέλω να πρωταγωνιστήσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε! Προσωπικά, είμαι διατεθειμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, για να έχουμε μια ακόμα πιο όμορφη εικόνα στον δεύτερο γύρο… Να είμαστε όλοι υγιείς και τα καλύτερα έπονται!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η λογική μας στον Απόλλωνα είναι ότι «μικροί» δεν υπάρχουν. Αν αξίζεις να παίξεις, θα παίξεις. Ούτε το πόσους λέει η προκήρυξη του πρωταθλήματος μας απασχολεί ούτε για πόσο. Αλίμονο, κιόλας, αν δεν παίρνουν ευκαιρίες τα παιδιά 15, 16, 18 χρονών σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ο Αλεξ (γεννηθείς το 2001) είναι από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που απευθείας από τους Παίδες έγιναν… Ανδρες!

Σε μια θέση (κεντρικός αμυντικός) που τον φέρνει υποχρεωτικά σε μάχες σώμα με σώμα με δυνατούς αντιπάλους, συνήθως τους ποιοτικότερους και πιο έμπειρους των άλλων ομάδων, τα έχει πάει περίφημα.

Ειδικά μέσα στον Ιανουάριο, οπότε κι επανήλθε από έναν τραυματισμό στη μέση, ήταν από τους πιο σταθερούς του Απόλλωνα, στα παιχνίδια με Ατταλο, Ολυμπιακό Λιοσίων και Αλσούπολη, γι’ αυτό και σήμερα επιβραβεύεται.

Ενα παιδί που δεν φοβάται, ξέρει μπάλα κι έχει σωστές τοποθετήσεις, με πολλά περιθώρια βελτίωσης και όλο το μέλλον μπροστά του.

Τι σου λέει αυτό το βραβείο, Αλεξ;

Νιώθω ικανοποιημένος, καθώς ανταμείφθηκαν οι προσπάθειές μου. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, για να φτάσουμε τον Απόλλωνα εκεί που πρέπει να βρίσκεται.

Θα ήθελες να το αφιερώσεις κάπου;

Ναι, θα ήθελα να το αφιερώσω στους φίλους μου, στην οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τη διοίκηση, για το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Οι ευχές όλων μας είναι οι επιθυμίες των παιδιών να γίνουν πραγματικότητα. Τους θέλουμε πάντα γελαστούς και ό,τι κι αν κάνουν στο μέλλον, να έχουν στην καρδιά τους μία θέση για τον Απόλλωνα…!

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Σεπτέμβριος: Γιώργος Γαλανόπουλος – Βασίλης Κούκος
Οκτώβριος: Μάνος Κτενιαδάκης – Γρηγόρης Σύρακας
Νοέμβριος: Γιάννης Βλάχος
Δεκέμβριος: Δημήτρης Παπουτσής
Ιανουάριος: Μάνος Κανδεράκης – Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση