Παίκτης του μήνα: Ντένις ο τρομερός!

«Προϊόν» και αυτός της ακαδημίας του Απόλλωνα, ο 17χρονος σήμερα Ντένις επέστρεψε με δική του επιλογή φέτος στην ομάδα που τον ανέδειξε, μετά από δύο παραγωγικές χρονιές σε Ολυμπιακό (Κ15) και Ατρόμητο Αθηνών (Κ15, Κ17), που τον έφτασαν μέχρι την εθνική Παίδων.

Πρώτος σε λεπτά συμμετοχής (δεν έχει λείψει από κανέναν αγώνα), σταθερά καλός όλη τη σεζόν, πρόκειται για τον ορισμό του μοντέρνου αριστερού μπακ, αφού με την τακτική του προσήλωση, την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση, βοηθάει σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και αποτελεί πολύτιμο γρανάζι στα χέρια του κόουτς Χρήστου Βλάχου.

Μία καλή απόδειξη όλων των παραπάνω είναι και τα τρία γκολ που έχει σημειώσει (συν τέσσερις ασίστ), όλα τους, μάλιστα, πολύ σημαντικά και κρίσιμα.

Τα δύο πιο πρόσφατα ήρθαν μαζεμένα τον Φεβρουάριο: το πλασέ του που καθόρισε το υπό βροχή 1-0 επί των Αμπελοκήπων και το τρομερό απευθείας φάουλ με το οποίο ισοφάρισε στις αρχές του β’ μέρους σε 1-1 και άλλαξε τη ροή του αγώνα στη Χρυσούπολη.

Ο Ντένις είχε κάνει ντεμπούτο με τους «μεγάλους» του Απόλλωνα πριν 3 χρόνια, σε ηλικία 14 ετών.

Η φετινή χρονιά είναι ουσιαστικά η πρώτη του σε αντρικό επίπεδο και συμπίπτει με την εκπληκτική πορεία της ομάδας, με τον ίδιο όχι απλά να ανταπεξέρχεται πλήρως σε συνθήκες πρωταθλητισμού, μαζεύοντας πολύτιμες εμπειρίες, αλλά και να είναι από τους πρωταγωνιστές.

Το ταβάνι του είναι πολύ υψηλό, με συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών να έχουν συνεχώς στραμμένο το βλέμμα τους πάνω του, ο Ντένις όμως συνεχίζει να βελτιώνεται μέσω της σκληρής δουλειάς και κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στο apollonhalandriou.gr, με αφορμή τη βράβευσή του.

Παίκτης του μήνα τον Φεβρουάριο… Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Σημαίνει πάρα πολλά! Πάντα ο πρωτεύων στόχος μου ήταν να συνεισφέρω στην ομάδα στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό και αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την προσπάθειά μου. Ελπίζω στο υπόλοιπο της σεζόν να καταφέρω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα, ώστε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο.

Θα ήθελες να αφιερώσεις κάπου το βραβείο;

Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα για τη στήριξή της από την πρώτη μου ημέρα αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει.

Οι στόχοι σου για το υπόλοιπο της περιόδου και γενικά;

Στόχος είναι να ανέβουμε στην Α’ Αθήνας κατακτώντας το πρωτάθλημα… Σε προσωπικό επίπεδο, η συνέχεια για μένα περιλαμβάνει πολλή δουλειά, προπόνηση και το κεφάλι χαμηλά.

Στον Απόλλωνα μας ενδιαφέρει κυρίως να πλάθουμε σωστούς χαρακτήρες. Ο Ντένις, άριστος μαθητής εκτός από ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, αποτελεί υπόδειγμα και με τη συνολική του παρουσία διαφημίζει το σύλλογο, μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Δεν μπορούμε όλοι εμείς, λοιπόν, παρά να καμαρώνουμε για την πρόοδό του, ευχόμενοι ό,τι καλύτερο για το μέλλον του, με υγεία προ πάντων και με την ίδια σεμνότητα που τον χαρακτηρίζει σήμερα!

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση