Παίκτης του μήνα: Ολα τα like στον Σταύρο Συγγρό!

Το βραβείο του «Παίκτη του μήνα» θεσπίστηκε πέρσι από την ομάδα μας και όπως εξ’ αρχής είχε τονιστεί, δεν απονέμεται μόνο ή πάντα βάσει της απόδοσης των ποδοσφαιριστών στους αγώνες.

Παίκτης του μήνα μπορεί να είναι και κάποιος που ξεχώρισε στις προπονήσεις, που βοήθησε με πολλούς τρόπους του συμπαίκτες του, που βελτιώθηκε ατομικά. Αυτά, δηλαδή, που έκανε ο Σταύρος Συγγρός τον Απρίλιο.

O 20χρονος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα, βέβαια, σε αυτό το διάστημα είχε και καλή αγωνιστική παρουσία, στον χρόνο που του δόθηκε.

Μπαίνοντας ως αλλαγή, συνετέλεσε σημαντικά στο να γείρει η πλάστιγγα υπέρ μας στο καθοριστικό ματς με τα Βριλήσσια, σημείωσε το πρώτο του γκολ κόντρα στην Αρμενική και ήταν θετικός και στην αναμέτρηση με τον Αττικό.

Ο Σταύρος είχε την ατυχία φέτος να τραυματιστεί σε μια εποχή που πήρε φανέλα βασικού σε ντέρμπι (με τον Αστέρα Ζωγράφου εντός), να μείνει ένα μήνα εκτός και να χάσει τον ρυθμό του.

Δεν έχασε, όμως, τη διάθεσή του για προπόνηση, τη συνέπειά του και την καθημερινή προσπάθεια να γίνεται καλύτερος, ειδικότερα στο τακτικό κομμάτι, που είναι και το βασικό «εισιτήριο» στην ομάδα του Χρήστου Βλάχου, για μια θέση στην ενδεκάδα.

Εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, που είναι μεγάλες, αν το πιστέψει και ο ίδιος παραπάνω, ο Συγγρός φημίζεται στα αποδυτήρια και για τις ατάκες του. Ετσι, όταν ήρθε η ώρα των δηλώσεων, δεν θα μπορούσε να μην είναι ο εαυτός του!

«Παρ’ όλο που έσπασα ένα ρεκόρ το οποίο κατά βάθος με στεναχωρεί, δηλαδή είμαι Παίκτης του Μήνα με τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής, χαίρομαι που η ομάδα μου είναι μία ομάδα η οποία βοηθάει και επικροτεί τέτοιες προσπάθειες. Δηλαδή παιδιών που δεν έπαιξαν βασικοί αλλά βελτιώθηκαν και κατάφεραν και ανέδειξαν κάποιες ικανότητές τους μέσα από την προπόνηση. Ευελπιστώ την επόμενη φορά που θα είμαι Παίκτης του Μήνα, να είναι μέσα από τα λεπτά συμμετοχής μου στους αγώνες και όχι από τις προπονήσεις, αν και δεν με χαλάει καθόλου αυτό. Θέλω να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, στον προπονητή μου, στον Φίλιππο και σε όλο τον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Από εδώ και πέρα, θα συνεχίσω να βελτιώνομαι συνεχώς, για να μπορέσω να πετύχω τον στόχο που προανέφερα».

Συγχαρητήρια Σταύρο! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!

Πάμε Απολλωνάρα!

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ – ΣΕΖΟΝ 2017-18

Σεπτέμβριος: Θάνος Κούκος
Οκτώβριος: Νίκος Οικονομόπουλος
Νοέμβριος: Φώντας Σταμάτης – Νίκος Οικονομόπουλος
Δεκέμβριος: Ιγνάτιος Αγκόλι
Ιανουάριος: Αλέξανδρος Παναγιώτου – Κώστας Ψάλλας
Φεβρουάριος:
Διονύσης Κουστουμπάρδης
Μάρτιος: Στέλιος Μήτρου
Απρίλιος: Σταύρος Συγγρός

Μοιραστείτε:

Αφήστε μια απάντηση