Παίκτης του Μήνα: Ο Γιαννάκης που έγινε… Γιάννης!

Ο «Γιαννάκης» που εμφανίστηκε στις 30 Ιουλίου για προετοιμασία με τους πρωταθλητές Άνδρες, έχει γίνει… Γιάννης και κοιτάζει μόνο μπροστά. Όπως, δηλαδή, όταν μέσα στο γήπεδο επιταχύνει με την μπάλα και τον χάνουν οι αντίπαλοι!

Ένα παιδί με πολύ μεγάλη διάθεση να ακούσει και να μάθει, ένας ποδοσφαιριστής με τρομερές προοπτικές, ένα αέρινο εξτρέμ που καταθέτει στον αγωνιστικό χώρο κάθε ικμάδα των δυνάμεών του και στο ανασταλτικό κομμάτι –όπως, άλλωστε, επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο που διδάσκει το τεχνικό δίδυμο Βλάχου-Αντωνίου– ο Γιάννης έχει κλέψει τις εντυπώσεις στους πρώτους 2,5 μήνες παρουσίας του σε ανδρική ομάδα.

Με καλώς εννοούμενο θράσος, ξεκίνησε από τα φιλικά κιόλας να ξεχωρίζει, φτάνοντας σε σημείο να έχει χριστεί βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια του πολύ δύσκολου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Και όχι γιατί είναι «μικρός» και πρέπει κάθε ομάδα να έχει τρεις στην ενδεκάδα της (ο Απόλλωνας, άλλωστε, ξεκινάει με πέντε-έξι κάθε φορά), αλλά γιατί το αξίζει 100%.

Το βραβείο που παίρνει σήμερα ο Γιάννης είναι για την παρουσία του στην προετοιμασία και τον Σεπτέμβριο, με μοναδικό επίσημο δείγμα γραφής για την ομάδα μας σε αυτό το διάστημα, το 4-0 της πρεμιέρας από την Κηφισιά.

Τον Οκτώβριο ο 16χρονος εξτρέμ έχει παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, κερδίζοντας, μάλιστα, δύο (πεντακάθαρα) πέναλτι, στους νικηφόρους αγώνες με Θύελλα Αγ. Δημητρίου (2-0) και Ηλιούπολη (1-0)!

Ευχή όλων μας είναι, πρώτα απ’ όλα να είναι υγιής, και να συνεχίσει να βελτιώνεται με τον ίδιο ρυθμό, με την ίδια σωστή νοοτροπία και τα ίδια μυαλά, για να τον καμαρώσουμε κάποια στιγμή να παίρνει ακόμα σημαντικότερα βραβεία, σε ανώτερες κατηγορίες!

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη βράβευσή μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές αλλά και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τη στήριξη που μου παρείχαν από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, βοηθώντας με έτσι να ενσωματωθώ γρήγορα στην ομάδα», δήλωσε… δειλά-δειλά και ντροπαλά στο apollonhalandriou.gr ο Παίκτης του Μήνα για τον Σεπτέμβριο!

Μοιραστείτε: